Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana 35 latka :(((((((((((

wszystko sie zmieniło po narodzinach małego

Polecane posty

Gość akashha
To po co leń narzeka że kasy nie ma? ;) W sumie to może zrobimy na forum zrzutę na lenia :D Taki leniwy fundusz :D

nic złęgo ale niech te lenie nie narzekają :-) Ja jestem w domu z dzieckiem i to uwielbiam jest nam fantastycznie. Ale finansowo mamy się bardzo dobrze, dlatego wiedzielismy juz przed ciążą, co i jak zrobimy. Kwestia organizacji :-)

ja tez mam mgr i zostawiłam wspaniałą prace abuy sie móc zaopiekowac moja malą ... saleminkaa8 nie wypowiadaj sie , bo tylko przykrośc robisz

Gość asdffasf
Mam jak ty tyle że dodatkowo długi z okresu gdy mąż z kolei nie pracował a mi zakład pracy nie płacił. No i dziecko mam spokojne. W każdym razie zazdroszczę singlom.

nikt z was nie przeżywa tego co ja .. iciężko wam sie postawic w mojej sytuacji.... no nic dziekuje za te miłe i te bolace odpowiedzi zamykam temat

Gość akashha
A czemu to łaskawy małżonek nie może się zając dzieckiem przez 4 godz dziennie? Łapki mu ucięło czy co?

Gość nestea.....
a nie ma sznas zeby znaleźć coś na pół etatu, bo skoro mąz pracuje ci na nocki to ty możesz iśc na te pół dnia. bo jak facet bedzie od rana do wieczora tyrac to ci się wykonczy i nie bedzie miał żadnego kontaktu z dzieckiem.

dziekuje... zamykam temat

kochana głowa do góry, kiedyś przyjdzie taki czas że będzie lepiej. wiem co czujesz w związku z chorobą dziecka, sama przez to przechodziłam ale my już wyszlimy na prostą, życzę ci żeby wam też się udało!

Gość mamaAniołków
a miejski ośrodek opieki spolecznej chyba się coś wam należy?

staraj się o orzeczenie o niepełnosprawności, jeśli dziecko wymaga twojej ciągłej opieki to będziesz miała nawet kilkaset zł

Gość na pocieche sobie pomysl
spogladajac na ludzi w wieku 66-73 lata - oni wszyscy urodzili sie w czasie wojny, wiec ich rodzice mieli jeszcze gorzej...

Gość roczne dziecko z adhd:D
ROCZNE dziecko i juz zdiagnozowane ADHD??? WOOOOW :D :D :D chyba ze przez was samych stwierdzone :D

Gość roczne dziecko z adhd:D
diagnozowanie tej choroby nie twra tydzien ai to nie tak ze zywe srebro to juz adhd jak rodzice myslą. ADHD dopeir mozna zgiagnozowac u 2 letniego dziecka w zwyz, nigdy ponizej, tym bardziej nigdy u 12 miesiecznego dziecka, bo te dzieci to nie to ze lataja i ciągle biegają czy krzycza absolutnie nie, a wrecz są poddawane badaniom na koncentracje wiekową a uu rocziaka tego jeszce stweirdzic w zadnym wypadku nie mozna

Gość moj zanjoma ma dziecko
upośledzone w stopniu ciężkim a mimo to pracuje! ... znalazła pracę w szkole gdzie etat to tylko kilka godzin nieobecności dziennie, do dziecka przychodzi na ten czas opiekunka nie kosztuje to majątku bo pozostałe czynności wykonuje koleżanka w domu łącząc pracę z opieką a i na spotkania przy winku znajduje czas... bardzo ja podziwiam, a nie lubię ludzi marudzących jak autorka :O

wiecie co to jest adhd? błąd wychowawczy rodziców:) to nie jest wina dziecka, ale rodzica, który źle wychował dziecko, a że nie umie sobie już z nim poradzić wymyślili adhd :) takze przestancie zwalac na dziecko, ze sie zle zachowuje, ze jest niegrzeczne, bo to wy - rodzice na to pozwoliliscie