Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OLIWIA 259007

plotkara pomocy!!

Polecane posty

Gość OLIWIA 259007

Mam pytanie odnosnie serialu plotkara. Interesuje mnie czy w te wakacje ktos ogladał go na tvn. Jestem ciekawa ktory to byl sezon. Potrzebuje znalesc jedna z pisenek w serialu wiec jesli ktos sie orientuje i jest chetny by mi pomoc prosze pisac

ja oglądałam i kojarze kilka piosenek ale z pierwszego sezonu głownie chociaz z czwartego też (bo chyba ostatni na tvn to był IV albo III)

Gość fdddddddddddddddf
na tvnie leciały 3 sezony:)

Gość OLIWIA 259007
No własnie ja mam problem z tym. Nie wiem ktory to był sezon. A to by mi znacznie ułatwiło sprawe. Chodzi o odcinek kiedy to Vanessa Abrams spotyka sie na imprezie z Dan Humphrey i zaczynaja sie całowac i od tamtej pory ze soba sa. w tym momencie w tle leci ta piosenka ktorej szukam i znalesc nie moge.

czy to było już na studiach? impreza hawajska? kurcze to nie wiem chyba :P kojarze piosenke co byla impreza na dachu i na basenie szkolnym :)

Gość OLIWIA 259007
no to swietnie...to było mniej wiecej pod koniec stycznia. Patrzylam na kinolive szukałam ale tam jest limit jesli chodzi o odcinki.Mam tez strone z muzyka z plotkary ale to jak szukanie igły w stogu siana skoro nie wiem ktory sezon to byl. Moze małym ułatwieniem bedzie to od ktorego sezonu oni byli ze soba

Gość OLIWIA 259007
to była impreza pytanie jaka? haha...kurcze niepamietam juz wiem ze oni najpierw tak udawali ze niby sie soba nie interesuja a pozniej przeszli za cos w stylu parawanu i zaczeli sie całowac...to był ten sam sezon kiedy pare odcinków później okazało sie ze Vanessa Abrams dostała sie na kierunek na ktory nie dostał sie ten chłopak Dan Humphrey

Gość OLIWIA 259007
i nie STYCZNIA tylkoe SIERPNIA