Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co chodzi?

Jaka jest Wasza pierwsza myśl

Polecane posty

Gość iuyfgtdrghuijo
Myślę " jaki śliczny brzuszek, ja wyglądałam jak słoń przez te 24 kg na plusie :O "

Gość ja zazdroszcze bardzo
Od ponad miesiaca jestem mężatką, ale niestety jeszcze nie mozemy pozwolic sobie na dziecko :( Głównym powodem jest brak własnego lokum ( na początku przyszlego roku zaczniemy sie rozgladac za mieszkaniem) i czekająca mnie najprawdopodobniej w listopadzie operacja. A tak bardzo chcialam zaczac starania od razu po slubie, tym bardziej ze mieszkamy razem juz czwarty rok, co prawda poki co wynajmujemy ale zdazylismy sie za ten czas dobrze poznac i nacieszyc sobą. Kobietka w ciąży pewnie ma poukładane zycie i może skupic się tylko na tym co dzieje sie "z nią" i" w niej". Zazdroszczę strasznie, to dopiero musi byc radość, ale być może juz za rok o tej porze sama będę paradować z widocznym brzuszkiem :)

Gość DO Quis leget haec?
a jak czytam taką wypowiedz jak twoja, to mam mieszane uczucia i jestem zła że są takie baby, co na widok kobiety w ciązy, cisną zapewne w myślach epitetami :O bo inaczej nie miałabyś oporów napisać co czujesz! wstyd

Gość still the one...
jakos tego nie czuje.Dziecko,nawet wlasne denerwuje mnie bardzo.Nigdy wiecej:(

Gość synek Renaty to
moglyscie nie robic sobie dzieci jesli wa stak denerwuja ;/

Gość DO Quis leget haec?
własnie, a potem czytamy topiki: nie kocham swojego dziecka:O kobieta 36l. niby powinna byc dojrzała i myślaca, a wieczac ze dzieci nie znosi, trzeba było podwiazać sobie jajniki. szkoda potem tylko tych dzieci.

Gość kjhsedhfkd
że sama całkiem niedawno chodziłam z brzuchem i..w myślach życzę jej powodzenia ;)

Gość synek Renaty to
dokladnie. mozecie pisac, ze staracie sie, ze one tego nie odczuwaja ale dzieci sa madrzejsze niz wszystkim sie wydaje i czuja jak jest naprawde :(

Gość tak mysle.....
Współczuć nie współczuję, bo kobieta nie stosująca zabezpieczenia musi liczyć się z możliwością ciąży. Natomiast mam coś innego: kobieta w ciąży mnie obrzydza ( tak wiem, moja mama też była w ciąży, teraz też w ciąży jest moja siostra z czego się cieszę). Nie mam żadnego odruchu wymiotnego, ale dla mnie, to 9 m-cy z życia kobiety, kiedy jest najmniej atrakcyjna, a brzuch zamiast dodawać urody tylko ją odbiera

Gość vds
moja myskl zawsze jest taka sama: ale jej fajnie...nie moge sie doczekac kiedy bede w ciazy

Gość vds
dla mnie ciaza jest stanem blogoslawionym a to jak bedziesz wygladac zalezy wylacznie od ciebie, bo jak chcesz sie spasc i wygladac jak wieloryb cala wine zrzucajac na ciaze to twoja odpowiedzialnosc, ale jeak chcesz dbac o siebie i dziecko to bedziesz wygladac przepieknie i sczzuplo. Kobiety pieknieja w ciazy..jest cos magicznego w tym stanie...

Gość o co chodzi?
ja byłam szczupła (niecałe 60 kg w 9tym mcu) a i tak mnie denerwowało ze ten brzuch wogóle widac chociaz był niewielki wiec jak czytam o jakimś "paradowaniu z brzuszkiem" to utwierdzam sie w przekonaniu ze ja to jakas głupia jestem....

a ja jej bardzo zazdroszcze. chciałabym mieć drugi dziecko. ciąże bardzo miło wspominam.

Gość o co chodzi?
a ja okropnie mimo dobrego samopoczucia nie mogłam po prostu jej zaakceptowac mimo ze bardzo chcialam miec dziecko i nie była to wpadka? czemu ja tak mam bo sama siebie nie rozumiem?