Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama sobie sterem

Nie mam zadnego wsparcia w zyciu:(

Polecane posty

Gość sama sobie sterem

Zawsze musze polegac tylko na sobie. Rozumiem ze dzieki temu bede w zyciu bardziej zaradna, ale zaczyna mnie juz przytlaczac fakt, ze na nikogo nie moge liczyc, jestem kompletnie zdana tylko na siebie, moi znajomi ulozyli juz sobie zycie z partnerami, a ja ciagle jestem sama:( jestem na studiach, wynajmuje mieszkanie z zupelnie obcymi osobami, ktore tez maja juz zycie ulozone z kims innym i nie potrzebuja nowych znajomych, a myslalam ze na studiach poznaje sie duzo fajnych ludzi i to takich na cale zycie:/ jestem zawiedziona;(

Gość facet65
Medytacja pomaga!

Gość Zdzisiek
"Rozumiem ze dzieki temu bede w zyciu bardziej zaradna" z tego co przeczytałam sądzę że się mylisz jesteś właśnie niedorajdą życiową taką dupą wołową która nie może sobie znaleźć faceta ani przyjaciół

Gość ptasiek nastroszony
to jesteś trendy, w UE nie wypada liczyć na drapane, trza się z życiem za bary wziąc i liczyć na siebie , zresztą to satysfakcjonujące jesc własny niezależny, samorządny chleb. a co do partnera życiowego to jest wybór nie mozesz hetero to są inne opcje....jednak UE daje mnóstwo możliwości

Gość nie ma tego zlego...
nie ma co płakać, umiesz liczyc, licz na siebie, stara prawda zyciowa, ty juz wiesz to dzis a twoi koledzy/koleżanki którzy teraz niby kogos maja i tak prędzej czy później dojdą do takiego wniosku ;) Przyjaciele czy chłopak wcale nie oznaczają że w ciezkich chwilach będzie ci lżej, ja już się poznałam z samodzielnością kiedy po dosć cięzkiej operacji przyszło mi się przeprowadzać samej i mieszkać przez pewien czas samej. Plus jest jeden - ja wiem że sobie sama zawsze poradze i moge mieć wyj*ebane na wszystkich, jestem miła tylko dla kogo chce a nie dla tych którzy mogą mi być potrzebni ;))

Gość sama sobie sterem
Zdzisiek, wcale nie uwazam, ze jestem dupa wolowa, bo to nie jest tak, ze ja nikogo nie poznaje, tylko osoby ktore poznaje maja juz po prostu zycie ulozone z kims innym i nie potrzebuja nowych znajomosci. Nie mam szczescia do ludzi zwyczajnie, a radze sobie spokojnie z wlasnym zyciem, tylko powoli zaczyna mnie przytlaczac fakt, ze kazdy na kims moze polegac, a ja musze liczyc tylko na siebie.