Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszaca

Przyjme ubranka dla dziewczynki na 2-3 latka

Polecane posty

Gość proszaca

witam nie chce żebrac ale gdyby ktos mial niepotrzebne ubranka na dziewczynke rozmiar od 92 nie musza byc markowe i super wystarczy stan dobry chetnie przyjme mam córeczke w wieku 2 lat i jestem w ciazy z 2 dzieckiem teraz nie pracuje ze wzgledów zdrowotnych co zmosilo mnie na 2 dziecko puzniej juz nie mogla bym miec a tylko maz pracuje calymi dniami nie powiem ze mamy lekko ale staram sie by rodzina byla szczesliwa wiec gdyby byla jakas chetna mama do pomocy prosze o kontakt

Gość proszaca
Dziekuje wlasnie ogladam ale nic za bardzo nie ma ale za to duzo malenkich

Gość napisz maila
odezwę się do Ciebie

Gość proszaca
nadi_19@tlen.pl

Gość przeciez ty handlujesz
na allegro :O

Gość proszaca
niestety nie handluje ale kiedys moze z rok temu sprzedawalam to co mialam po córeczce zeby kupic nowe to chyba normalna rzecz a po co bym prosila o ubranka akurat na wiek corki jak bym nie potrzebowala ?? gdybym chciala na handel to bylo by mi wszystko jedno jaki rozmiar byle sprzedac i miec kase co nie ... ja tu napisalam proszac o jakas pomoc bo moze akurat komus takie ubrania zajmuja miejsce naciagac nikogo nie mam zamiaru

Gość proszaca
teosia tak kupilam co do wozka to sprzedalam zielony a kupilam fioletowy taki sam poprostu wymiana na kolor a co do zlewozmywaka tak kupilam bo kupilismy mieszkanie na kredyt i wykonczalismy wszystko mam w kredycie wiec nie jest lekko a mieszkanie musialam miec bo sytuacja taka a nie inna ze pod mostem z 2 letnim dzieckiem raczej sie nie da ja nie mam zamiaru nic ukrywac kredyt mam dokladnie 1984zl miesiecznie wiec na zycie ledwo co starcza a dziecko na zime trzeba ubrac przykro ze ludzie od razu tak oceniaja a nie napisza na priva i nie zapytaja

Gość proszaca
chyba pisalam ze teraz nie pracuje bo nie pozwala mi na to stan zdrowia ludzie zdrowi nigdy nie zrozumieja tak zlew moglam kupic i co za rok go wymienic mialam taki w poprzednim mieszkaniu i wiecej nie chcialam a niestety za wzykly emaliowany trzeba dac ok 200zl bo kupowalam wiec wolalam dac 100 zl wiecej ludzie mieszkanie ktore mam w kredycie robilam na lata bo nie stac nas na wymiane wszystkiego co jakis czas wiec czasem lepiej zainwestowac i tak teraz splacamy jest wiele takich ludzi a wierzyc nie musicie liczylam na to ze jednak ktos pomoze nie prosilam o rzeczy markowe w super stanie tylko zwykle ciuszki do chodzenia

Gość fakt faktem
fakt faktem nie wiemy nic o Tobie i ludzie latwo wam jest oceniac bo albo nie macie dzieci albo wam duzo pomogli rodzice tescie znajomi .... moze autorka faktycznie nie ma pomocy a jak napisala chca zyc szczesliwie i nie prosi was o majatek jakies firmówki z NEXT, ZARA , H&M czy innych tylko proste ubranka po waszych dzieciach z bazaru np i miala nadzieje ze komus lezy zbednie ale jak zawsze na forum wszyscy musza byc nastawieni negatywnie i zjechac czlowieka norma na KAFE

Gość napisz maila
napisałam do ciebie....

Gość proszaca
Tez kupuje w szmateksie i to od samego poczatku nawet tam wyprawke robilam ale jak wczoraj zobaczylam ceny to mnie powaliły za jeansy zwykle 14 zl za zmechacony polarek 12 zl kombinezon dla noworodka 38zl to w takich cenach chyba juz idzie nowe kupic u mnie w miescie teraz takie ceny ze masakra juz nie ma nic na wage :( a jak juz to tak poplamione i obdarte ze nie warto :/ nigdy nic od nikogo nie dostalam rodzina od poczatku sie wypiela wiec dawalismy rade sami i nadal jakos dajemy pierwszy raz prosze o pomoc i naprawde jest mi glupio nawet bez waszych wypowiedzi

Gość zasadga
Tylko jaka moge miec pewnosc, ze naprawde masz ciezka sytuacje i potrzebujesz tych ubran dla swojego dziecka a nie na handel? :O Napisac to w sumie kazdy moze wszystko. Ja bym nawet chetnie sie podzielila z kims, komu sa potrzebne ale nie chcialabym zostac zrobiona w konia.

Gość proszaca
to moze napisz na maila i zapytasz mnie o co chcesz

Gość kornelia 3000
zasadga, to wsadz te te ciuchy w dope albo swojej coreczce bedzie wiecej pozytku suuko

Gość proszaca
ja nie chce od 10 ludzi po 5 kartonow bo to za wiele a nawet gdzie dac nie bede miala chce tylko dla jednego dziecka pare rzeczy zeby na sezon miala tylko tyle

Gość zasadga
kornelia lecz sie :O Autorko, pozniej napisze maila bo teraz zajeta jestem.

Gość proszaca
dobrze czekamale odpisze wieczorem lub jutro bo zaraz mi córcia wstanie i koniec wolnego wiec jeszcze tylko chwilke jestem

Gość proszaca
Zasadga szkoda ze sie nie odezwalas czekam dalej a no szkoda ze nie ma ludzi co moga cos dac

Gość jesteś w stanie pokryć koszt
przesyłki? bo jeśli tak mam ciuszki ale małe takie do 80 cm, miałabyś dla małego dziecka.

Gość proszaca
tak koszty przesylki oczywiscie pokryje tylko ze ja jeszcze nie wiem co bede miec 2 czy chlopiec czy dziewczynka a dla dziewczynki sporo mam bo zostawialam po corci sprzedalam tylko to co bylo dla mnie nie praktyczne

Gość proszaca
przyślij wszystkie jakie masz. Jak mi coś nie podpasuje to sprzedam i będzie kasa na następne

Gość proszaca
ten post o 11:02 ktos sie podszył ja prosilam o pare rzeczy na 2-3 latka

Gość bajkaomisiu
widze ze na kafeteri tylko potrafia oceniac czlowieka nic o nim nie wiedzac ja bym chetnie pomogla ale niestety nie mam dzieci jeszcze

Gość proszaca
witam ponownie czy naprawde nikt nic nie ma ... szkoda bo po rodzinie nie mam od kogo a jednak idzie zima i tyle trzeba kupic