Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zośieńka9

Praca magisterska z zakresu prawa pracy

Polecane posty

Gość zośieńka9

Witam:) Rozważam pisanie pracy magisterskiej z zakresu prawa pracy, jestem na etapie wyboru tematu, ma ktoś możne pomysł na jakiś ciekawy temat?:) Myślałam o czymś związanym z elastycznymi formami zatrudnienia, ale nie przełożyłam jeszcze tego pomysłu na konkretny temat ... z góry dziękuję za sugestie:)

Gość pantofelekk
a co to-darmowe porady prawne myslisz?

Gość zosieńka9
chyba nie przeczytałeś uważnie mojego postu...

Gość konczyłam podypolomówke
z zakresu prawa pracy pisałam o rencie z tytułu niezdolności do pracy mgr powinna byc obszerniejsza więc można pisac ogólnie o ubezpieczeniu rentowym moze ciekawi cie coś związanego z mobbingiem to ostatnio modne moze urlopy ( mozesz skupic sie konkretnie na jednym np na macierzynskim ale Ty z racji mgr chyba musisz bardziej sie rozpisac) wymiar czasu pracy zatrudnianie nieletnich przejzyj spis tresci w podreczniku , napewno cos znajdziesz

Gość konczyłam podypolomówke
mogą byc tez wypowiedzenia albo rodzaje umów albo cos o niepełnosprawnych

zosienka!!! napisz do mnie na maila - mogę Ci pomóc. posiadam gotową pracę "Elastyczne formy zatrudnienia", może by ci pomogła podczas pisania Twojej pracy. astanislawska@onet.eu

Gość gość
Oferuje pomoc w pisaniu licencjackich, magisterskich i zaliczeniowych. Przy pisaniu prac korzystam z różnorodnych źródeł, tj. pozycje literackie, czasopisma, roczniki statystyczne itp. Opieram się na źródłach powierzonych lub własnych. Cenę oraz termin ustalam z każdym indywidualnie w zależności od złożoności tematu, długości pracy oraz czasu potrzebnego na jej napisanie. Wszystkie prace powstają na indywidualne życzenie klienta od początku do końca. Zapewniam wysoką jakość, rzetelność, terminowość, anonimowość. Każda praca sprawdza jest w cenie systemem plagiatowym. NAPISZ; pelcwiktoria@onet.pl