Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo zadowolona z życia

Średnie wykształcenie i praca w biurze!

Polecane posty

Ciotka załatwiła mi pracę w urzędzie miasta i gminy, jestem zadowolona z tej pracy a ponieważ pracuję sobie w biurze od 7:30-15:30, siedzę sobie spokojnie za biurkiem itp. Mam ogólniak, nie zdałam matury i mój brat jest w takiej samej sytuacji a ciotka już szuka dla niego jakiejś dobrej pracy.

Dodam jeszcze że z języków obcych jestem bardzo kiepska ale mi się udało. Dlatego ciotka zapowiedziała mojemu brata że od Listopada będzie pracował gdzieś w Kadrach. Moja ciotka to bardzo wpływowa osoba która ma znajomości.

Gość huihui
mimo ze to prowo, to niestety takie sytuacje sie nagminnie zdarzaja w instytucjach publicznych. Tam gdzie ja pracuje, to polowa ludzi w ten sposob zalatwila sobie prace:O

Po 1 to nie provo Po 2 dlaczego niestety?, teraz bez znajomości ani rusz a moja ciotka ma wtyki. Oczywiście dzięki niej wiele osób z rodziny, oraz jej znajomych pracuję w biurze nie mając nawet licencjatu.

Na świadectwie mam iż posiadam wykształcenie średnie, matura jest tylko przepustką na studia.

I dlaczego mówisz do mnie szmato? Dlatego że dostałam pracę po znajomości, dlatego że mi się udało coś w życiu?

Gość to ja też się wypowiem :)
a co nas to obchodzi,że ciocia załatwiła Ci pracę :)

Średnie to średnie!... :) nie ważne z maturą czy bez :D Moja matka też dostała pracę w urzędzie skarbowym po znajomości a przed nią na to miejsce była jeszcze dziewczyna po 2 fakultetach.

każdy wie,że wtych czasach siedza właśnie w takich urzędach tacy jak Ty :) bo wystarczy spojrzeć na nich, o coś zapytać i nie potrafia udzielić informacji na konkretnie zadane pytanie ale ciesz się ,że masz pracę

to ja też się wypowiem - to pewnie są osoby po studiach o których mówisz :) bo skoro ktoś załatwił sobie taką pracę to dobrze o nim świadczy.

Gość głupia cipoooo
Namierzymy twóje ip i damy świetny artykuł do lokalnej gazety i władz którym podlega twój urząd i wylecisz z niego ty i twoja ciotka na kopach tępa strzało. Twoje dni są policzone juz cię namierzam :)

Zazdrosc przez was po prostu przemawia ale to prawda ze polaczki to najwieksi zazdrosnicy. Bo czy ja majac prace szkodze tym komus? sa osoby po studiach ktorzy nie maja pracy ale jakos nie wiele mnie to obchodzi. Wazne dla mnie ze ja mam dobra posade i nie tyram fizycznie.

idę do urzędu proszę o deklarację CIT-6 AR i Pani mówi,że takiego nie ma ,że mi sie pomyliło hahahahahahahh to ja myślałam że padne musiałam jej tłumaczyc do czego ten druk i jak wyglada bo ona cały czas ze ja się pomyliłam i własnie to takie jak Ty

my Ci nie zazdrościmy , dobrze że masz pracę, ale odpowiadamy na Twój temat jakie mamy zdanie

ja mam pracownicę z wykształceniem zawodowym, która pracuje u mnie 6 rok jestem bardzo z niej zadowolona wykonuje swoją pracę bardzo dokładnie, mialam obawy w przyjęciu, ale nie żałuję, to kwestia wyuczenia się w danej pracy , noga jej sie "poślizgnęła" w zyciu ze szkoła, ale dziewczyna ma głowę do papierkowej pracy trzeba dac szansę

Gość dfdfdfdffgfgghgjkll;rtertrrtt
bez matury NIE masz wykszlalceania sredniego nieuku, tylko PODSTAWOWE. nawet na swiadcetwie maturalnym wyraźnie jest napisane cos w stylu: świadectwo to upowaznia do posiadania wyksztalcenia sredniego. a ty go nie masz wiec nie masz sredniego głabie, masz podstawowe. tak samo ktos kto chodzil na studia ale nie zdal egzaminu magisterskiego albo do niego nie przystapil, to ta osoba ma wyksztalcenie srednie a nie wyższe. wiec kto cie zatrudnil tumanie???? to ja nie wiem. masz wykszlatcenie podstawowe!!!

Ja mam na świadectwie "Świadectwo jest dokumentem potwierdzającym posiadanie wykształcenia średniego" czyli średnie bez matury to średnie

bzdura !!! nie masz sredniego!!! gdyby osoby takie jak ty mialy miec srednie to sama pomysl jaki sens w zdawaniu matury???!!! zaden. nikt by do matury nie przystepowal bo po co jak i tak sie bedzie miec srednie wyksztalcenie. a tak nie jest. wiec nie masz sredniego i nie osmieszaj sie.

Gość 5655554
bez znajomosci nigdy w zyciu niedostalabys takie posady, jedynie po znajomosci takie cos, jak w twoim przypadku siie to sprawdzilo

Gość awqq2esw
to prawda wystarczy przejsc sie i miec do czynienia z jakims urzednikiem a od razu wylazi sloma z butow. Niedoksztalcona masa pracujaca po znajomosci

Gość w tym wypadku autorka ma racje
srednie bez matury to po prostu srednie i nie oszukujmy sie :) ja mam tak samo na swiadectwie napisane a matura jest tylko przepustka na studia

Gość awqq2esw
matura jest po to by moc studiowac a nie swidectwem ukonczenia szkoly sredniej

albo jak ktos kto studiowal ale nie przystapil do egzaminu magisterskiego by mowil o sobie ze ma wyksztalcenie wyższe, przeciez to bzdura totalna. dopiero zdanie egzaminu daje ci wyksztalcenie wyższe, bądź srednie w przypadku matury (egzaminu dojrzalosci).

Gość Adriankkkka
Pewnie dostała świadectwo pod warunkiem że do matury nie przystąpi. U mnie w szkole też takie elementy były, ale jak to się mówi głupi ma w życiu szczęście...

pierwsze slysze to chyba sie cos zmienilo w przepisach? osoba bez matury ma wyksztalcenie średnie? buhahaha nigdy w to nie uwierze. chyba ze chodzi o srednie niepelne, jesli ejst takowe!

Gość 5655554
bzduury piszecie!! Matura jest tylko i wylacznie po to ze jesli ktos che dalej kontynuowac edukacje na studiach wtedy sie rozpatrza kandydature poprzez wyniki na maturze. Jesli osoba nie ma zamiaru studiowac wten czas matura do niczego mu nie ejst potrzebna. Matura to tylko i wylacznie "wejsciowka" na studia , nic pozatym

Gość w tym wypadku autorka ma racje
w przypadku wykształcenia wyższego jest inaczej :) tutaj dopiero po zdaniu magisterki czy licencjatu masz wyższe :D

przepustka na studia? pewnie i tak ale tez wyksztalcenie srednie, nie masz matury to nie masz sredniego, zawsze tak bylo.

Gość ssssetfdgtdeft
ja mam wyzsze zawodowe a mam licencjata...nie wypowiadaj sie jesli nie asz pojecia o takich rzeczach

hm to jestem w szoku naprawdę. taki tuman co nie potrafil zdac matury a ma wyksztalcenie srednie???? ciezko mi to pojąć.