Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erfrfgegre

CZY MAJAC TAKIE KURSY I ZAOCZNIE STUDIA MAM SZANSE NA ZNALEZIENIE PRACY?

Polecane posty

Gość erfrfgegre

- certyfikat ze znajomosci jezyka niemieckiego na poziomie zaawansowanym - prawo jazdy kat B - kurs księgowości komputerowej - kurs Z zakresu kadry, płace, ZUS - studiuję zaocznie ekonomię o specjalnosci ekonomika finansów i bankowości Nie wiem czy mam szansę na jakąś prace, czy te papierki coś się licza:( Myślałam też o czyms związanym z nieruchomosciami. Mam 21 lat, kobieta.

Gość kobito nie czekaj
załóż swoja firme. Możesz prowadzić ludziom księgowość i uczyć niemieckiego. I zarobisz wiecej niz na całym etacie w małej mieścinie.

Jak na 21 lat to całkiej fajnie :) a jaki to certfikat konkretnie? Bo jeśli np tylko DSD to nic Ci to nie daje za bardzo ;/

Gość ileeeeeeeeezz
Bez co najmniej 2 letniego doświadczenia nie może komuś prowadzić księgowości... języka może uczyć bez doswiadczenia, ale zeby zalozyc np biuro rachunkowe musi miec doswiadczenie...

Gość erfrfgegre
certyfikat TELC (The European Language Certificates)

Gość erfrfgegre
ja wiem,ze nie mam doswiadczenia, własnie chciałabym zdobyc je teraz,zaczynam szukac pracy, bo studiuje zaocznie, zeby po tych studiach juz jakies doswiadczenie miec

To jest certyfikat ze szkoły językowej? Jeśli tak to możesz go wyrzucić do kosza niestety :/

Gość ileeeeeeeeezz
To jest certyfikat ze szkoły językowej? Jeśli tak to możesz go wyrzucić do kosza niestety :/ A który cestyfikat jest lepszy? Niby dlaczego ma go wrzucać do kosza?

Gość erfrfgegre
nie, to ze studiów

Gość hgtfrd
dokładnie, co za bzdura z tym wyrzucaniem do kosza Poza tym albo znasz język i masz chętnych na zajęcia albo nie