Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość retrynkaa

Dziecko samo w szpitalu bez rodzica :/

Polecane posty

Gość zmarźlak:(
ja dwa razy już leżałam z córka w szpitalu. paranoja jest to że przy przyjęciu musiałam podpisać zobowiązanie ze dziecko będzie miało opieke a jak wychodziłyśmy i poprosiłam o zwolnienie to mi lekarz nie chciał wydać bo przecież nie musiałam siedzieć z dzieckiem.No myślałam że z siebie wyjde! jak mu powiedziałam o tym co podpisałam to stwierdził że w takim wypadku z dzieckiem mogła zostać babcia...tyle że obie babcie jeszcze pracuja i jestem zdana sama na siebie.w końcu stwiedził że zrobi wyjątek i wypisze mi to zwolnienie. ale byłam wkurzona!!!

Gość prawda to co piszesz
taak,owszem, dzieciom bez opieki rodzicielksiej jesli sa placzliwie lub dokuczliwei podaje sie srodki uspakajające badź usypiające.Kiedyś pracowalam jako polozna i co nie co wiem od kolezanek jak one podchodzily do tego.Inaczej by nie daly rady i pilnowac brzdąca aby sobie krzywdy nie zrobil i zarazem swoją prace wykonywac

Gość olga........
i powiem Wam, że to malutkie samotne Cyganiąto, zostawione samo w sali, zapłakane, zaglucone czasem po nocach mi się śni

Gość dffdff
ja ze swoją corką spalam z jednym lozku a za zywnosc jak ktos napisal, wykupoywalam na stolowce tylko dzien przed musialam sie zapisac na liste i zaplacic od razu

Gość retrynkaa
malutka bardzo plakala mama mowila mi gdy przyjechala z odwiedzin :o :o