Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fyiti

Ludzie na czatach to żałośni desperaci !!!

Polecane posty

Gość fyiti

Boże to co się tam dzieje to jest śmieszne na całego..Z koleżanką podaliśmy się za dziewczynę o nicku "Karolina90" nie uwierzycie, nie mogliśmy nadążyć z odpisywaniem tym baranom :D Ja nie wiem co się dzieje z facetami ale to totalne cioty i desperaci :D KAŻDY bez wyjątku pisał " Cześć, jak masz na imię, ile lat ? a później czy mam kogoś, czy brakuje mi seksu, czy lubię seks, czy się masturbuję, czy lubię pieszczoty, że zapłaci za to albo czy dam się podotykać " Hahah no po prostu żałosne, poznanie tam normalnego chłopaka jest kompletnie nie możliwe.Po 4 godzinach czatowania nie trafiliśmy na ani jednego normalnego gościa który po trzech wymianach zdań nie zaproponował by seksu..Później podaliśmy się za chłopaka i zagadywaliśmy dziewczyny, wszystkie z nich były totalnie zdesperowane i otyłe albo grube a podawały się za atrakcyjne szczupłe dziewczyny haha, nie wspominamy już o błędach ortograficznych ludzi po studiach wyższych i tak dalej.Porażka po całej linii ludzie !

Swego czasu spędziłam na czacie kilka wieczorów i nikt na świecie nie zwróci mi już tego czasu. Moje doświadczenia pokrywają się z Twoimi w dużej mierze.

Gość maaagddzzik
No lepiej tego opisać nie mogliście :) Też zmarnowałam troszkę czasu na czacie i z doświadczenia wiem że obojętnie o jakiej porze bym tam nie weszła to od razu dobija się do mnie stado napalonych żałosnych kretynów myślących tylko o jednym :)

Gość pisku[isku bziku bziku
ja do brzydkich nie naleze a jednak przesiadywalam na czacie:P