Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hermmmmmiona

Obrona mgr

Polecane posty

Gość hermmmmmiona

W przyszłym tygodniu bronię się na kierunku humanistycznym. Nie dostałam żadnej listy pytań. Czy powinnam powtórzyć materiał z całych studiów? Nie wiem jak się przygotować. Jak to było u was?

Gość hermmmmmiona
Czy powinnam powtarzać materiał z całych studiów? Czy skupić się na samej pracy? Jakieś rady? :)

Nie zawsze dostaje się pytania, nie każdy wykładowca daje listę pytań. Na pewno nie warto się denerwowac i powtarzać wszystkiego :) pytania zazwyczaj dotyczą pracy, którą napisałaś i źródeł, z których korzystałaś. Powodzenia.

Gość dsadasa
proponuje zacząć od powtórzenia ortografii

Gość hermmmmmiona
Dziękuję. :) Właśnie wyjęłam materiały z całego toku studiów i mnie zmroziło. Mam ledwie parę dni na powtórzenie pięciu lat. Chyba faktycznie daruję sobie powtórki. Ech... wolałabym dostać listę pytań do opracowania.

pytania beda z pracy,a potem z wykladow czlonkow komisji-radze wiec przynajmniej przeczytac po 3 piersze wyklady,ktore mialas z ludzmi,ktorza tworza komisje-ja tak przynajmniej mialam

Gość hermmmmmiona
"proponuje zacząć od powtórzenia ortografii " A w którym miejscu widzisz jakiś błąd ort.? :) Tego rodzaju problemów nie mam od szkoły podstawowej. Ale dzięki za podbicie tematu.

Gość hermmmmmiona
Dzięki. Chyba tak zrobię, przewodniczący komisji wykłada pewien dość szczególny przedmiot, z którego niewiele pamiętam. I chyba po prostu skupię się na nim, chociaż doprawdy niewiele ma wspólnego z moją pracą.

Gość poweselna
A na stronie Twojego wydziału / instytutu / katedry nie ma żadnych informacji? W przypadku mojego kierunku lista zagadnień była opublikowana na stronie instytutu. Studiowałam 2 kierunki na UŁ, na jednym podczas obrony dostałam pytania podane nam wcześniej przez promotora i recenzenta, na drugim miałam pytanie z metodologii, pracy oraz jedno z toku studiów, zawierające się na liście kilkudziesięciu zagadnień.

Gość escadcadcawzcasdc
dokładnie jak ktoś tu wyżej pisał przejrzyj notatki z wykładów członkow komisji

Gość hermmmmmiona
Studiowałam socjologię. Na stronie nie ma niestety żadnych pytań. Powtórzę po prostu przedmioty wykładane przez członków komisji. Choć przynajmniej jedna osoba, na moje nieszczęście, jest człowiekiem "od wszystkiego". Wrr