Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnmnjkjjjj

okropne

Polecane posty

Gość mnmnjkjjjj

Dzień 19 września 1999 roku na zawsze zmienił życie 21letniej wówczas Jacqueline Saburido. Dziewczyna żywcem płonęła w aucie, po tym jak pijany kierowca uderzył w jej samochód. Cudem przeżyła, ale straciła twarz Jedna noc sprawiła, że piękna Saburido została na zawsze pozbawiona twarzy, młodości oraz marzeń. Straciła uszy, nos, włosy, lewą powiekę oraz palce u rąk, a całą powierzchnię jej skóry pokrywają głębokie blizny Samochodem kierowała Natalia Chpytchak Bennett dobra koleżanka Jacqueline. W tym czasie, tą samą drogą przejeżdżał 17-letni Reginald Stephey. Będący pod wpływem alkoholu nastolatek uderzył w auto, którym podróżowała Saburido. Samochód stanął w ogniu, a dziewczyna nie mogła się z niego wydostać.

Gość pisku[isku bziku bziku
i co dalej?

Gość nie jedź po alkoholu
co dalej??? wpisz w google Jacqueline Saburido jak masz słabe nerwy nie polecam powinni na kursach to pokazywać

Gość :anonim:
To straszne nawet nie wiem jak to skomentować ale podziwiam siłe ducha i życze , aby sie powiodla operacjia przeszczepu! Choć są znikome a tego gnoja bym polała alkoholem i również podpaliła sory

Gość luskae33
Coś strasznego, jej cierpienie i codzienna walka jest dla mnie niewyobrażalna. I pomyśleć, że inni narzekają na błahe rzeczy związane z wyglądem, czasem wręcz wyimaginowane. A ta dziewczyna przeżyła i stale przeżywa taki dramat. Jeśli ktoś po obejrzeniu powyższych zdjęć, bez wahania siada po alkoholu za kierownicę, to jest dla mnie całkowicie wyzuty z uczuć i pozbawiony sumienia... A Tobie, Jaqueline, życzę wiele dobrego, odwagi i siły do dalszej walki i mam nadzieję, że przyjdzie dzień, kiedy z radością spojrzysz w lustro

Gość pisku[isku bziku bziku
widzialam juz to danwo temu, to straszne co ja spotkalo ..ja mysle z enie chcialabym tego rpzezyc gdybym miala tak zyc:(

Gość psiikuubziikuu
masakra okropna tragedia

Gość ptasiek nastroszony
och ach jak tragedia .. z niej juz nic nie be3dzie zADEN FACET NIE BEDZIE MOGL JEJ RUCHAC BO MU NIE STANIE WIEC MOZE NA NARZADY BY SIE NADALA DLA CHOCBY irackich dzieci rannych kalekich w wyniku misji nhumanitarnej USA tamze