Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pink_Panther

Sonda dla kafeteriuszy. :P

Polecane posty

Powiedzcie mi, czym się różni zachowanie faceta, któremu na danej kobiecie zależy i chce z nią być na poważnie, a tego, co chce tylko ją jednorazowo wyrwać? Wpisywać się w moją sondę. :classic_cool:

Gość Męzczyzna 38
Witaj Zachowanie zmierzajace do jednorazowego wypadu to w skrócie mozna powiedziec..pokazywac sie jaki sie nie jest....czyli cały czas bycie zabawynym nie mowienie duzo o sobie a jak juz to takie których sie nie da sprawdzic ...wychwlanie kobietki ale nie czynienie rzeczywiscie tego by jej pokazac....no i dopytywanie czy mieszkaq sama, Na dłuzsza znajomosc to wszystko przebiega spokojnie duzo rozmowy powolneodkrywanie sie faceta skupianie soie na czułych słowach (jak przyjdzie czas na to) a takze dazenie do przebywania z druga osoba a nie stwarzanie sytuacji by ja zaciagnac do łózka

chociaz nei zawsze, niektórzy stawiają sobie za wyzwanie i punkt ambicji i nie odpuszczają tak łatwo (mimo ze nie chcą nic wiecej poza wiadomym) i bądź tu babo mądra :D

Proszę Cię Prawiczku, różnica jest zasadnicza. Jak chodzi facetowi tylko o seks, to kobiety nie kocha, a jak chce z nią dodatkowo być, no to wtedy w grę wchodzi jeszcze jakieś głębsze uczucie. I właśnie rozchodzi się o to, na podstawie jakich zachowań to rozróżnić. :classic_cool:

Gość niczym. dobrego wyrywacz
poznasz dopiero po tym jak cie rzuci bo znudziło mu się ruchanie twojej rozklapichy

Jak reaguje agresywnie na odmowę seksu to znaczy że chce tylko tego. jak w ogóle nie mówi o seksie to znaczy że chce Cię przekonać, że nie jest taki jak reszta, znaczy żależy mu na czymś więcej.

Ja Ci nie pomogę... Nigdy mnie nie kręciły jednorazowe przygody:D

nie ma praktycznie żadnej różnicy (idiotów-napaleńców pomijam)....a o ich celu dowiadujesz się już "po łóżku"...:classic_cool:

Gość przecież każdy będzie
ją ruchał tak długo jak się da. chyba, że okaże się że ma luźne cipsko, obwisłe wary albo małe cyce 🖐️

Gość taka prawda he he
pantero 🖐️ gościu wyrucha cie w anusa z 5 orgazmami. Ty będziesz się podniecać i zakochasz bo kobiety zawsze zakochują się po dobrym seksie a on pojebie ciebie przez miesiąc i znajdzie sobie nową cipke.

Gość w końcu autorka tematu
nie ma nawet 17 lat jeszcze. No i uwielbia świntuszyć z prawiczkami.

Orandżu, wiem, że deficyt pewnej sfery życia powoduje u Ciebie nawał niedwuznacznych skojarzeń, ale na Boga- nie urządzaj projekcji własnych wyobrażeń w tym temacie. ;)

Gość te twoje miny
pokazują iż te projekcje są bardzo bliskiej twojej dziewiczej rozklapisze 🖐️

"Proszę Cię Prawiczku, różnica jest zasadnicza. Jak chodzi facetowi tylko o seks, to kobiety nie kocha, a jak chce z nią dodatkowo być, no to wtedy w grę wchodzi jeszcze jakieś głębsze uczucie. I właśnie rozchodzi się o to, na podstawie jakich zachowań to rozróżnić. " Co z tego skoro gdyby nie seks to wolałby być ze swoim najlepszym kumplem? 🖐️

Gość prawik przeciez mógłby
zostać PEDAŁEM. ORAL będzie ANAL będzie czyli lepszy charakter i sex z kumplem ma. Idź rwać luuuuuuuuuzera

"Co z tego skoro gdyby nie seks to wolałby być ze swoim najlepszym kumplem? " :D:D:D:D

Orandżu, no cóż, jak to projekcja- jej treść w założeniu ma być mi bliska, inna sprawa, czy rzeczywiście jest. A teraz- proszę się ulotnić. :classic_cool: Prawiczku, widzę, że nie wierzysz w real love. 💤

Gość aren - następny prawiczy
nieudacznik z super teoriami co mają uzasadnić jego beznadziejność

Gość pavian travian
nie wiem jak ty ale ja sie czuje swojsko w towarzystwie pavianic

Gość a ty umyj
matce plecy :classic_cool:🖐️