Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pink_Panther

Sonda dla kafeteriuszy. :P

Polecane posty

Jak już kiedyś napisałam, na kafe jest pewien specyficzny rodzaj użytkownika. Rozogniony Orandż tak zwany- mocny stopień upośledzenia uniemożliwia mu określenie własnej tożsamości i podpisanie się czarnym nickiem. :classic_cool:

Gość loser to musi być projekt
albo mocno chory człowiek. :O

Gość artek król homo rehabilis
pavian travian to mój twór.... przepraszam za sprawianie przez niego kłopotów, juz tu wiecej nie napsoci - zamykam go pod kluczem i najmocniej przepraszam!

Darker - jak na tej skrzynce od zielonego żelka to ja już nawet nie pamiętam hasła, prawiek rok jej nie używałam 🖐️ ale jeśli tam jest coś niemiłego to nawet nie będę próbowała go odzyskać. bo po co mam sobie psuć nastrój :P "Czyżby to Imadło przeróbki zapodawał pod osłoną pomarańczy?" bardzo możliwe :D

"ale jeśli tam jest coś niemiłego to nawet nie będę próbowała go odzyskać. bo po co mam sobie psuć nastrój " Więc nie obsmarowuj mnie na forum z łaski twojej. Najpierw proponujesz miłe wspominanie tego co było a następnie czytam, że jestem cipa z żelkowym uzasadnieniem. Twój pech - nie skasowali wcześniej. Poszukam cię w Wawie - wiem jak wyglądasz. A gdy już cię znajdę to nauczę cię dobrych manier. Zobaczymy czy będziesz taka do przodu na żywo jak jesteś za klawiaturą.

Gość nio i tyle żelekowego
związku jak chce darkerowi zajrzeć w majty :classic_cool:

Darker, jeżeli chcesz wyładować złość, bądź też poćwiczyć ton mentora- ustaw sobie pluszaki w równym rządku, na jednego nakrzycz, drugiego kopnij i po sprawie. ;)

"ustaw sobie pluszaki w równym rządku, na jednego nakrzycz, drugiego kopnij i po sprawie" Terapia Gestalt Fritza Perls'a.

Gość ale jazda z darkiem
przecie ona kazdego z kim znala sie i skluciakla obsmarowuje na forum jak nie na orenz to pod 10 swym nikiem :classic_cool:

Nie wiem o jakiej terapii mówisz, ale przydałby Ci się jakiś zapatrzony słuchacz, co by go można było poturbować. Pluszaki sprawdzą się idealnie. :classic_cool:

"Więc nie obsmarowuj mnie na forum z łaski twojej. Najpierw proponujesz miłe wspominanie tego co było a następnie czytam, że jestem c*pa z żelkowym uzasadnieniem. " skoro się tak oburzasz, to znaczy, że zaczynasz rozumieć swoje błędy 🖐️ na przyszłość może będziesz mądrzejszy :) to dla Twojego dobra, gupku 🖐️ "Poszukam cię w Wawie - wiem jak wyglądasz" możemy się nawet na wódkę umówić :classic_cool: "A gdy już cię znajdę to nauczę cię dobrych manier." trudno żebyś mnie uczył czegoś, czego sam nie posiadasz, robaczku :) "przecie ona kazdego z kim znala sie i skluciakla obsmarowuje na forum jak nie na orenz to pod 10 swym nikiem" napisał wiarygodny orencz piszący pod swoim nickiem :D yeaaaah :D

i jeszcze jedno Darker - mam nadzieję, że nie chciałeś swoim postem wyrazić nic, co podpadałoby pod groźbę karalną lub zamiar nękania 🖐️