Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szesnastka2342

OKRES A CIAZA

Polecane posty

Gość szesnastka2342

Hej jakie sa szanse zajscia w ciaze jesli kochalam sie z chlopakiem w okresie i on nie doszedl?

Gość szesnastka2342
dodam ze mam regularne cykle

Gość szesnastka2342
i byl to pierwszy dzien okresu

Gość szesnastka2342
up

Gość GOOGLE NIE GRYZA!!!!!!!!!
niema szans dziewczyno!!!Po co się bierzesz za sex jak nie znasz podstaw biologii??

Gość katikati
ale z ciebie tępak

Gość katikati
ale z ciebie tępak

Gość szesnastka2342
podobno istnieje taka mozliwosc

Gość szesnastka2342
up

Gość skóra z niedźwiedzia
To może napiszesz, jakim CUDEM miałabyś być w tej ciąży? :O Ręce opadają.

Gość szesnastka2342
takim ze podobno w wydzieline przed wytryskiem sa pleniki

To nie chodzi o to że są plemniki w ''wydzielinie'' tylko o to że ty masz okres a w te dni się w ciążę nie zachodzi!! Pokazałaś inteligencję

Weź książkę od biologii, bo rozumiem, że albo nie ma takich treści w programie nauczania, albo nie było cię na lekcji, albo olałaś te tematy w szkole. Ewentualnie jak nie masz książki, to polecam google, np. hasło "zapłodnienie" albo "cykl miesiączkowy". I szukaj na normalnych stronach, a nie na forach, gdzie siedzą takie same "wyedukowane" nastolatki jak ty. Ja pierdzielę :O

Gość wyedukowana nastolatka
skóa z niedźwiedzia wiesz ty co, rzeczywiscie jestes jedna z tych wyedukowanych nastolatek,i to na dodatek wszystkowiedzącą :-D oczywiscie ,ze mozna wpasc podczas okresu bo owulacja ma prawo sie przesunac. Ale widocznie na tych lekcjach skóry z niedzwiedzia nie było :-) Ojjj nie ładnie!

Owulacja ci się nie przesunie na czas trwania okresu!!!Jak jest owu to nie ma okresu i nie pisz tu głupot!!Jest ewentualność zajścia zaraz po okresie ale to przy bardzo krótkich cyklach.

Dziękuję za komplement odnośnie mojego "nastoletniego" wieku :D Taaa, jasne: PREEJAKULAT i to w trakcie okresu. Na bank ciąża. Dziwne, że jeszcze nie ma pierwszych objawów :D Tak się zastanawiam: po kiego licha to wychowanie do życia w rodzinie? Owulacja przesuwa się ewentualnie PO okresie.

Gość wyedukowana nastolatka
No niestety rozczruje was, ale ja właśnie podczas trwania okresu się poczęłam. Tak więc owszem, jest możliwe aby owulacja się przesunęła. Dzieciaki maja po 16 lat skad wiesz,ze chlopak nie skonczyl? Ostatnio czytalam posta,ze koles nie wiedział czy doszedł czy nie :-) A więc WSZYSTKO MOŻLIWE :-)

"Dzieciaki maja po 16 lat skad wiesz,ze chlopak nie skonczyl?"' I tym zdaniem trafiłaś w sedno: DZIECIAKI. A czy skończył, czy nie, to nawet nie chcę sobie wyobrażać :D :O Cięzko prezerwatywę kupić zapewne. No ale co mnie w sumie dziwi, skoro dorosłe kobiety, zdaje się świadome swojego cyklu, ciała i ciąży, pytają po pozytywnym teście: czy dwie kreski to ciąża?

A ty wyedukowana nastolatko nie wiesz że plemniki żyją kilka dni?? I mogły sobie poczekać a twoja mamuśka właśnie owulację miała zaraz po @???NIE MA OWULACJI I OKRESU W TYM SAMYM CZASIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeśli przyjmiemy, że owulacja TEORETYCZNIE wypada na 14 dni przed okresem, to przy bardzo krótkich cyklach, np. 20-dniowych, będzie w 6dc (teoretycznie). Jeśli miesiączka trwa wtedy 5 dni, to owulacja powinna być następnego dnia po zakończeniu okresu. Tylko nie wiem, czy organizm aż tak błyskawicznie funkcjonuje: okres-od razu owulacja, to już by musiał się wypowiedzieć ginekolog.