Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdsdasd

powiedziałem dziewczynie ze mam problemy finansowe

Polecane posty

Gość asdsdasd

ona na to spoko i zaczeła mnie ingnorowac, zrywac kontakt

Gość njiswq
materialistka :D rzuci cie

Dziwisz się? Teraz nieudacznicy lubią pożyczać kasę, może się tego przestraszyła. Szukasz drugiego dna, jak przysłowiowa baba.

Nie wszystkie kobiety szukają nadzianego faceta. Teraz większość pań szuka równego sobie faceta, który nie będzie na ich utrzymaniu.

No zgadzam się Nie chodziło mi o gruby portfel ale o kase wogole - o stabilizacje Hasło: kłopoty finansowe" raczej nie dają poczucia bezpieczeństwa

Gość zeenr
Czytam te wypowiedzi i nie wierze. Ale w porzadku, takie czasy. Mam nadzieje, ze jak wy przytyjecie 5 kg i facet was zostawi dla szczuplejszej, to tez bedziecie wyrozumiale :)

to zależy jakie problemy, jakby facet np. miał długi, siedizał od 2 lat na bezrobociu etc to też bym go zlekceważyła

Jeszcze zależy jak długo się znają Bo ja po dłuższej znajomości brałabym inne wartości pod uwagę Kasa nie jest najważniejsza ale dośc ważna

Gość ue3b89pun
Jestem ze swoim partnerem 5 lat i w tym czasie on na pół roku stracił pracę i było naprawdę źle. Pamiętam, że nawet pożyczałam mu pieniądze. Jakoś to przetrwaliśmy, dziś on ma fajną prace i zarabia więcej ode mnie, ale przyznam, że wtedy bardzo źle się z tym czuliśmy.

Gość gość
Chociaż starałem się, to nigdy pieniądze się mnie nie trzymały. Nigdy nie miałem poważniejszych problemów z finansami typu jakieś długi ale też nigdy nie miałem przy sobie większej gotówki. Musiałem coś z tym zrobić , bo chociaż wiem że pieniadze nie są w życiu najważniejsze, to życie bez nich zaczęło mnie już denerwować. Zacząłem od zamówienia rytuału przyciągnięcia pieniędzy na stronie http://moc-energii.pl/4.html . Powoli, krok po kroku moje finanse się polepszały, niedługo po odprawieniu otrzymałem ciekawą propozycję wejścia w biznes który mógł przynieść dobre pieniądze. Postanowiłem zaryzykować, a efekty przerosły moje oczekiwania. Zarabiam teraz całkiem niezłe pieniądze, sporo powyżej średniej krajowej. I mam dużo pomysłów na to żeby było jeszcze lepiej.