Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutka08

Ciągle jestem głodnaaaaaaa

Polecane posty

Ciągle jestem głodna. Ciągle bym jadła. Jak zacznę to nie mogę skończyć i jem to na co mam ochotę. Jakbym chciała to bym zjadła wszystkie zapasy które sobie zrobiłam. Głupie to bo najpierw kupuję zdrowe jedzenie,a potem się opycham. Próbuję z całych sił z tym walczyć,ale słabo mi to idzie. Są dni bez objadania,ale ostatnio już naprawdę nie daję rady. Macie dla mnie jakieś rady? Bo ja już się poddałam i nawet wyrzutów sumienia nie czuję.

Gość OkoOko
Nie wiem jak Ci pomóc, ale w moim przypadku po jakimś dużym wysiłku fizycznym uczucie głodu znika:) nie wiem, jak jest u innych, ale u mnie działa bezbłędnie

Chyba też powinnam się czymś zająć,żeby nie myśleć. Jak jestem głodna zamiast jeść lepiej napić się wody, zielonej herbaty albo poćwiczyć. Muszę się w końcu opanować.

Gość OkoOko
Nie zamierzam zasypać Cię toną uwag o zdrowym jedzeniu, bo to wszystko jest tak rozpowszechnione, że szkoda gadać. Ale mogę przyznać, że szklanka wody przed każdym posiłkiem pomaga;)

Gość OkoOko
Od razu psychiatra? Bez przesady.

Gość retrynkaa
a jak twoje BMI stoi????

Gość OkoOko
A to nie masz co się przejmować, na razie, ale jeśli waga skoczy w górę, to już będzie podejrzane;)

Gość super cerownia:)
masz male BMI jestes szkapa...

Wiem,że mało ważę i że mam małe BMI. Ale mam gruby brzuch :(:( Nie chcę się objadać. Chciałabym chociaż trochę zmniejszyć ten mój wielki brzychol. :(

Gość OkoOko
Ja mam BMI 17,4 i mam wielki, wystający brzuszek, więc wcale nie jestem szkapą, pomimo tego, że komuś się tak wydaje

Gość OkoOko
Mój brzuch wygląda jakbym była w ciąży, byłam z tym u lekarza, a ten zupełnie mnie olał i stwierzdził, że jak ktoś jest szczupły to musi miec duży brzuch. I tyle. Żałuję, że nie wybrałam kobiety-lekarza, ona chociaż by zrozumiała

Gość OkoOko
Znam ten ból;( szukałam czegoś o tym w necie i niestety trafiłam tylko na strony o wzdęciach i piciu herbatek ziołowych. Rewelacyjnie;/ a ponieważ takich problemów nie mam, tylko brzuch jest duży i ani mu się śni zmaleć, muszę to znosić. Nie ma na nim tłuszczu ani trochę, jedynie skóra, a pod skórą od razu nie wiem, chyba organy. A MOŻE JAKIEŚ DIABELSKIE TASIEMCE? To już naprawcę wkurza

Gość zabawmy się------
to na pewno tasiemiec!!!

Gość OkoOko
Hej, trochę optymizmu! Alleluja

Ja mam chyba gruby brzuch dlatego,że kiedyś jadłam dużo słodyczy, chipsów, frytek. :( Teraz tego bardzo żałuję. :(

Gość OkoOko
NO TEŻ MYŚLĘ, ŻE TO TE DIABELSKIE TASIEMCE;)

Gość OkoOko
No dobra, chyba ja jedyna jestem na tym temacie piszącą regularnie, ale niestety, muszę Cię opuścić;( pozostaje mi życzyć Ci powodzenia w pozbywaniu się "ciążowego" brzuchola. A TO WSZYSTKO PRZEZ DIABELSKIE TASIEMCE;)

Gość mala nie marudzaca
a jak czesto sie bzykasz ?