Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matylda14

bóle w 24 TC POMOCY

Polecane posty

MAM pytanie,strasznie bolą mnie skurcze na samym dole brzucha(tak jak by w mednicy) czy to cos poważnego>?dodam,ze nie odczuwam dzis ruchów dzidzi

Gość Miraculum5
... I na kafe szukasz pomocy? KAŻDA ZMIANA W CHARAKTERZE RUCHÓW dziecka powinna być skonsultowana z LEKARZEM. Spróbuj rozbudzić dziecko, bo może śpi: czekoladą, potrząsnij brzhcem, jak nie pomoże to DO SZPITALA

Gość hmmmmmmmmm....
Koniecznie idź do szpitala. Zrobią usg, sprawdzą, czy wszystko w porządku z dzieckiem. Być może nie bedziesz musiała zostawać.

Co szkodzi że podjedziesz do szpitala na izbę przyjęć ,zrobią ci usg będziesz spokojna.

głupio mi isc,oni przyjmują z łaską a jesli okazuje sie,że nic sie nie dzieje to jeszcze coś dopowiedza...

Gość uważaj żeby nie było ci głupio
jeśli pojawisz się za późno i wtedy zrugają cię za to, że przychodzisz dopiero z martwym dzieckiem! dziewczyno, ocknij się! tu chodzi i o ŻYCIE twojego nienarodzonego dziecka, a tobie się "nie chce":O

Gość Jabardzo
Leć do szpitala, chcesz dziecko stracić? To ich psi obowiązek zadbać o Ciebie. A jak ci coś powiedzą to co, zależy Ci na tym?

Gość uważaj żeby nie było ci głupio
mam nadzieję, że masz świadomość tego iż te skurcze mogą rozpoczynać skracanie się szyjki macicy, a to w rezultacie nie kontrolowane prowadzi do przedwczesnego porodu możesz mieć zakażenie, które jest powodem skracania się szyjki kobieto, jedź do szpitala i nie rób jaj!!!

Gość Jabardzo
Już tylko palnąć w ten głupi łeb. Już brak ruchów dziecka może oznaczać coś złego. Ja bym nogi pogubiła takbym leciała do szpitala, a ta "bo coś powiedzą". LUDZIE Dulszczyzną i głupotą śmierdzi, ot co.

Gość ze skracaniem szyjki to możę
być tak, że jednego dnia jest ok, a drugiego już niezbędny jest pessar nie ryzykuj - jedź do szpitala niech sobie pogadaja ile wlezie:P a Ty będziesz spokojna

Gość hmmmmmmmmm....
skurcze mogą sie pojawić na tym etapie ciąży, ale to tzw. skurcze Braxtona-Hicksa - niebolesne!!! Jestem w 35 tc, czasem mnie cos pobolewało, ale silnych skurczy nie miałam. Jedź dzisiaj, jeśli to silny ból... Tym bardziej, że nie czujesz dziś ruchów. I nie przejmuj się, że coś powiedzą.

Gość ze skracaniem szyjki to możę
gdyby nie fakt, że moja koleżanka akurat miałą wizytę wyznaczona u gina, to zaczęłaby rodzić w 27 tc, bo właśnie szyjka zaczęła jej się skracać:O lekarz powiedział, że wystarczyło niewiele, a zacząłby się poród natychmiast miała założony krążek i na szczęście donosiła ciążę, ale właściwie to traf sprawił, że lekarz w porę zainterweniował, bo ona znowu nie czuła skurczy, po prostu miała bakterie