Gość zakłopotana lady Napisano Październik 8, 2011 To bardzo skomplikowane,bo mam dziecko i faceta z którym mieszkam,jednak między nami nie najlepiej się układa i zdradziłam go na wakacjach z pewnym mężczyzną obojgu zaczęło nam na sobie zależeć,dzieli nas wiele kilometrów i mój obecny zwiążek.Z początku myślałam,że będzie to coś na raz,bo on lubi sex z dziewczynami na jedną noc.Spędziliśmy razem wiele nocy,ognisk do białegi rana,spacerów i oboje coś czujemy,on niestety od paru lat naług poza papierosami z którym sam sobie nie radzi.Zażywa Amfetaminę i czasem koks,mówi,że to jest silniejsze od niego,nie ma żadnego wsparcia od rodziny,bo jest z małej miejscowości i wolą tam z reszta jak wszędzie pierdzielić głupoty a nie pomagać.Czasem na imprezach do amfy dochodzi alkohol.Strasznie chcę mu pomóc,ale nie wiem jak.Nie chcę wiązać się w ciemno(a taka propozycja z jego strony padła)ponieważ mam dziecko i nie mogę aż tak ryzykować poza tym obecny związek... Sama już nie wiem co robic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach