Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

royal with cheese

wkręcam sobie, że przenoszę...

Polecane posty

Gość uytjf
Pocieszę Cię. Pierwsze urodziłam 2 tyg po terminie, drugie tydzień po ! Z drugim we wtorek byłam u gina. Mówi ze wszystko pozamykane na cztery spusty, że jeszcze z tydzień pochodzę. A tego samego dnia wieczorem odeszły mi wody i na drugi dzień urodziłam :D

To ja też Ciebie pocieszę urodziłam pierwszego syna równo 14 dni po terminie .13 dnia pojechałam do szpitala i juz zostałam na patologi miałam mieć rano wywoływany poród ale sama zaczęłam rodzić o 5 rano.Powodzenia.

dzięki dziewczyny. lekarz powiedział mi wczoraj, że w najbliższych dniach się nie zanosi... 17 stego na wywoływanie. mam nadzieję, że jednak coś się ruszy.

Gość maja886
Tak ja urodziłam dwa tygodnie przed porodem ... ot tak nic tez sie nie zapowiadało , o 22 odeszły mi wody i dostałam skurczy , 8 godzin pozniej urodziłam :)

Gość maja886
dwa tygodnie przed terminem porodu miłam napisac*

i dobrze że nie chcesz indukcji,jak dla mnie masakra-4 dni zajęło mi urodzenie dziecko,położne traktowały jak znajomą,sama potrafiłam uruchomić ktg :D

Gość rodziłam
dwa razy i dwa razy przenosiłam... w drugiej ciąży (upalny sierpień) nie miałam już sił i zaczęłam miętolić brodawki :p pomogło! w nocy się zaczęło! Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!