Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klisia56

plemniki w moczu???

Polecane posty

Gość klisia56

Proszę przeczytajcie zanim posypią się na mnie posty krytyki. Sytuacja jest cholernie dziwna, ale bardzo mnie dziś stresuje. Krótko opowiem. Byłam wczoraj na imprezie u kolegi i niepostrzeżenie w toalecie usiadłam na coś mokrego to był mocz. /Tym bardziej jestem na siebie zła, bo zawsze unikam siadania na ubikację !! Trochę alkoholu, byłam już zmęczona i stało się../Od razu spanikowałam, ze może w tej nieszczęsnej sytuacji w moczu mogły być plemniki i dalej podziałała mi psychika i niezła panika... Na dodatek jestem w środku cyklu. Wiem, że w obliczu innych postów zmartwionych kobiet nie mogących zajść w ciążę to idiotyczne, ale ja zaczynam po prostu schizować. Pomóżcie!

Gość Tomaszekk
Pamiętaj dziewczyno droga. Ciąża to nie choroba!!!!!!!!!!!!!!!!! Tego się nie ma co bać!!!! Bój się raczej grzybicy, albo hiva, a nie ciąży. Zapraszam do mnie: www.poszukujetancerki.zafriko.pl

Prawdopodobieństwo zajścia w ciążę w ten sposób jest chyba żadne, także przestań schizować i się nie przejmuj :P

Gość klisia56
Dziękuje za chociaż jedno pocieszenie. zdaję sobie sprawę z głupoty i że przyjdzie mi czekać 2-3 tyg. aż sprawa się wyjaśni..

Gość zebra 2011
Wszystkie dzieci są nasze. Pomożemy ci jak urodzisz. O alimenty pozwiesz deskę od klopa. A jak nazwiemy bobasa?