Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monadollllll

Ale przypał ;D nieuwierzycie

Polecane posty

Gość monadollllll

Właśnie wróciłam ze spotkania z 32-latkiem (sama mam 17). Przyjechał po mnie... starym golfem! Masakra.. Mam raczej takich kolegów, którzy jeżdżą kabrioletami bądź jaguarami, ale nie golfem... Sam niby przystojny, ale źle ubrany :/ tak bardziej na sportowo, a ja wolę gustownie i z klasą. Do tego workowata kurtka zamist marynarki... Poszliśmy do kawiarni, jak niósł tacę z herbatą i wodą to się potknął i wszystko rozlał na kanapę :/ jezuuuu... Jak mnie odwiózł (W KOŃCU!) to z nienacka mnie pocałował! Fuuuu i wsadził w kieszeń 200 zł! Rozumiecie to?1 Czy ja mam sie z nim spotkać drugi raz?

Gość marelna12 szukam sponsora
Za co dostałaś te 200 zł? Zrobiłaś mu loda czy coś? :D

"Mam raczej takich kolegów, którzy jeżdżą kabrioletami bądź jaguarami" który 17 latek ma prawko i jeździ takimi autami? ;D

Gość Henio Krzakowy Rypaczzz
Dobra, dobra. A teraz powiedz za ile zgodziłaś się wziąć do buzi i czy był chętny negocjować wsadzenie w zwieracza.

Gość hghtr6g
bylo to. a jak nie...to nie rozumiem zapytalas sie po co te 200 zl?

Gość monadollllll
Nie no, poważnie ludzie. Czemu wy nigdy nie wierzycie? Nie robiłam mu loda, co za pomysł :/ Po prostu dał... a ja głupia nie zapytałam Lewiatan... nie trzeba mieć kolegów- rówieśników

Gość to nie widziałaś go wcześniej
co za grzyb spotyka sie z 2 razy starszym gościem, "na randkę" i jeszcze przyjmuje od niego pieniądze 🖐️

Gość tylko taki znalazłam
..."Przyjechał po mnie... starym golfem! Masakra.. Mam raczej takich kolegów, którzy jeżdżą kabrioletami bądź jaguarami, ale nie golfem..." :D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D jezuuu ale sie uśmiałam !A lekcje juz odrobiłaś?!:D :D:D :D :D:D :D :D to moze kup sobie jakis słownik albo fajną ksiazke ...bo na jaguara to musisz długo zbierać :D :D:D :D :D:D :D :D

Gość Ale przypał kochana z ciebie
matko dobrze ze juz pojutrze do szkoły ... to gimgówno stanowczo za mało dostaje do domu lekcji :O

Gość Czyński
jebany pedofil