Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mercyyy28

nie mam orgazmu pomocy!

Polecane posty

Gość mercyyy28

Mam 28 lat, stalego partnera od ponad 4 lat. Nigdy nie mialam z nim orgazmu. Orgazmy przezywam, tylko, kiedy robie to sama. Podczas zwyklego stosunku nie marze nawet o tym zeby dojsc, odczuwal czasem bol a nie przyjemnosc, choc jestem baaaaardzo wilgotna a on nie ma duzego penisa raczej normalnego. Bardzo podnieca mnie gdy piesci mi cipke oralnie, odczuwam wtedy przyjemnosc, ale do orgazmu nigdy nie doszlam w ten sposob. Co jest ze mna nie tak? Tak bardzo pragne by to on mnie doprowadzil do szczytu rozkoszy ale wydaje mi sie, ze nigdy tak nie bedzie.

Gość FuckMe
nie skupiaj się na tym aby go osiągnąć a sam przyjdzie.

Gość wujek dobra rada ...
Niech ci zrobi palcóweczkę. Masz już utrwalone nawyki więc z minetką będzie trochę trudno na początku. Ale niech próbuje. Ja osobiście polecam minetkę i delikatną stymulację anuska. Ale tylko na zewnątrz. Niech delikatnie uciska paluszkiem okolice.

Gość duży mózg mały mały
orgazm wg statystyk tylko partner współżyjący z 10+partnerkami lub po 7 latach dojdzie do ładu jak dogodzić kobiecie która sie sama zaspakajała choć raz do orgazmu lub jest rozepchana

Gość fra123
duży mózg mały mały - ty to chyba wogole mozgu nie masz. Na wszystkich tematach piszesz tylko glupoty.