Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olga.w.szpilkach

pamietacie mój temat o szpilkach ?

Polecane posty

Gość olga.w.szpilkach

o moich pierwszych obcasach ?

Gość olga.w.szpilkach
bo tak zaczęłam w nich chodzić, byłam raz na dworze i po domu chodzę.. kurwa czy to normalne żeby tak bardzo bolało z tyłu nad piętą w tym zgięciu ?? nie wytrzymuje już tego bólu.. chodzę ciągle i tak katuję swoje nogi żeby się przyzwyczaić, nie wiem czy to dobry pomysł..

Gość 26!
masz jakieś fotki w tych szpilkach? :classic_cool:

Gość olga.w.szpilkach
nie mam.. pytam tu kobiet o to czy dobrze robię katując nogi

Gość taka na moje to albo
provo, albo spadłas z kosmosu albo jestes głupia. Jak Cię cisną w piete to źle dobrane buty masz....żle skrojone może za duże...narobisz sobie obdarcia z pecherzykami to nawert adidasów nie włożysz

Gość olga.w.szpilkach
he he :D nad pięta z tyłu nogi wyżej..nie cisną, są mega wygodne..to sa moje pierwsze buty na obcasie i boli mnie ścięgno chyba.. i pytam czy mam katować nogi czy robić przerwy ?? ale buty są jesienne i chce w nich wyjść za tydzień z domu już

Gość taka na moje to albo
a to inna sprawa...na moje to zrób pzrerwe bo jak ćwiczysz to dostaniesz zakwasów i ćwicząc dalej pogarszas sytuacje.Zrób przerwe jakis okład/maśc i po troszku nie zadługo chodź w nich ,tak dojdziesz do dobrego stanu nóg i umiejętności chodzenia..

Gość olga.w.szpilkach
dzięki :) w sumie teraz tylko po domu chodzę, bo na miasto to ciężko.. wole najpierw przyzwyczaić nogę a potem w dalsze trasy..no nic dzięki.. mam nadzieję że :dojdę: do wprawy.. :]