malutka08 0 Napisano Październik 8, 2011 Proszę podajcie mi jakieś propozyjcie co można jeść zamiast chleba na kolację. Proszę, będę wdzięczna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to the real side of life Napisano Październik 8, 2011 Kiedyś w jakimś programie widziałam kanapki robione z połówek papryki :) A do środka wkładasz co chcesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a nie mozesz jesc Napisano Październik 8, 2011 chrupkiego pieczywa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka08 0 Napisano Październik 8, 2011 Nie najem się za bardzo chlebem chrupkim. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co! Napisano Październik 8, 2011 może jakąś sałatkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wszystko , przeciez nie musisz Napisano Październik 8, 2011 jesc chleba:O jak masz ochote na "kanapkę" to w lisc sałaty zawin wędlinę, ser żółty, dodaj warzywa i już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka08 0 Napisano Październik 8, 2011 Najgorsze jest to,że schudłam 10 kg i przez to moje objadnie mogę wszystko popsuć. Nie chcę :( Może wam się to wyda głupie i śmieszne,ale dla mnie to jest bardzo ważne. Zwłaszcza,że mam choresterol i biorę leki. Ostatnio nawet źle się czułam. Sama sobie zdrowie psuję. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawawas Napisano Październik 8, 2011 możesz jeść kasze, gryczana jest bardzo zdrowa i sycąca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość s@motna w sieci Napisano Październik 8, 2011 Ja proponuję Ci kromkę "chlebka" z diety Dukana jest pyszna na niej możesz położyć wędlinę lub cokolwiek innego na co masz ochotę przepis to: 2 łyżki otrębów owsianych 1 łyżkę otrębów pszennych 1 jajko 1 łyżka jogurtu naturalnego Ja dodaję jeszcze oregano 5 minut w mikrofalówce naprawdę polecam jedną kromką najadam się do syta. Jeśli nie masz ochoty na tego typu kromkę polecam też zrobić sobie coś na listu sałaty do niego dodać może jakąś sałatkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chappp Napisano Październik 8, 2011 Jedz chleb z pelnoziarnistej maki, albo razowy makaron z np tunczykiem, czy bialym serem. Na kolacje w ogole niezbyt zdrowo jest jesc owoce i mieso. Gnije i fermentuje podczas nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość FuckMe Napisano Październik 8, 2011 ja w ogóle nie jem chleba jem ryż, płatki itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anusiadanusia 0 Napisano Październik 9, 2011 http://www.miischa.user.icpnet.pl/Dieta/Kwa%9Cniewski%20Jan%20-%20%AFywienie%20optymalne.pdf "z potraw które się zjada powstają wszystkie choroby"HERODOT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość coloo Napisano Listopad 30, 2011 http://nowadebata.pl/2011/10/13/buszujacy-w-pszenicy/ polecam artykuł na temat pszenicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niki86 0 Napisano Listopad 30, 2011 mussli, wafle ryżowe, owsiankę, płatki kukurydziane - to czasem jem zamiast chleba , ale nie jestem na żadnej diecie więc nie wiem jak takie menu ma się do Twojej sytuacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
123calpirania 0 Napisano Listopad 30, 2011 na kolacje powinno sie zjesc bialko i warzywa a nie chleb :) jesli chcesz utrzymac wage , chyba obejdziesz sie bez chleba na wieczor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość piczkaxxxxxxxxx Napisano Listopad 30, 2011 ja zawsze na kolacje jem pól kromki bez masła i dwa dorodne jaja :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach