Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Atenea25

Czy ciało jest tak strasznie ważne dla faceta?

Polecane posty

Gość Atenea25

mam ladna twarz i wlosy,super zęby,ale mam nieladne cialo.Jestem szczupla ,ale moja tkanka łaćzna jest jakas kiepska i mam naprawdę straszny cellulit i rozstępy. Nie jakies byle co,widac z kilometra.Rowniez zylaki. Bardzo małe piersi-rozmiar A i to małe A :PJestem bystra i zabawna ale zaczynam popadac w kompleksy widząc wokol siebie tyle idealnych kobiet i do tego samotnych. A podobno faceci to wzrokowcy. Moje cialo naprawde podupadlo w ostatnich 2 latach a w tym czasie nie bylam w zadnych dluzszym zwiazku,zeby ocenic czy cialo ma takie znaczenie dla faceta. mam ledwo 25 lat a moje cialo jest zwiotczale jak u 35-latki.To dlatego,ze mam problemy ze zdrowiem i nie moge uprawiac intensywnego wysilku fizycznego. Czy cialo jest naprawde takie wazne czy moge liczyc na milośc z pożądaniem i z moim obwislym?:P

Gość marcin84wwaa
wyślij mi na maila fotkę,może coś podpowiem

Gość Atenea25
twarz jest bardzo wazna. jakby mial sfalaczly tylek to i tak by mi sie podobal.ale jestem kobieta,to faceci sie jaraja na widok cyckow.

Gość bfsbdf.b ed/b
Pewnie ten temat zalozyl facet piszac o swojej kobiecie

Gość wujek dobra rada...
Niestety bardzo ważne. spróbuj zadbać o siebie. Jak masz biust A to pomyśl o operacji. Ja nie lubię silikonów, ale w tej sytuacji chyba wolałbym silikony niż nic. No i troszkę sportu. Jak lekko przytyjesz to skura będzie lepiej wyglądać a może i biustu przybędzie. Jak nie widzimy zdjęcia to trudno coś powiedzieć. Wstaw zdjęcia bez twarzy, w kostiumie to łatwiej będzie coś doradzić.

Gość Atenea25
nie zroibe sobie silikonow.nie bede sie wypychac jak jakas lalka;p

Gość StrażnikTeksasu
Nie przesądzaj... Moja laska też nie jest jakąś zajebiście idealna z wyglądu... Też ma rozstepy. Najbardziej na pupie, biodrach i brzuchu. A jednak kocham ją za jej styl bycia, poczucie humoru. Jej rozstepy mnie nie odstraszają, lubie pieścić całe jej ciało i uważam je za piękne. Nie zamienił bym jej na żadna inna niby idealna... A piersi? Nie ma dużych...ale takie właśnie mi się podobają, nie jakieś wiszące, latające tylko zgrabne:-)

Gość zuzuzuzuz
takj jest wazne ale trafilam na takiego ktoremu sie podba moje szczuple wysportowane cialo z malymi piersiami ;)

Gość zuzuzuzuz
i nie pisz ze 35 latka ma zwiotczale cialo bo ja mam 34 😠

Gość Atenea25
ale moje cialo nie jest wysportowane i szczuple,co to w ogole za wada? jest obwisle i mam na udach tluszczu,ze hej

Gość zuzuzuzuz
no to tylko sport cie ratuje a malym A sie nie martw jakis idiota pieprzy o silikonach to niech sobie sam wstawi ;)

Gość zuzuzuzuz
moze zle napisalam z tym moim cialem, ale moja 14 letnia siostrzenica jest bardziej kobieca niz ja :) jestem bardzo drobna i nie kazdemu to pasuje

Gość jiojoi
skura dla osobnikow o takim poziomie calo to podstawa, ale chyba co nie zalezy na opinii takich osob?:D Rozejrzyj sie wokolo, poobserwuj pary, małzenstwa i zobacz czy naprawde tylko kobiety o zajebistych cialach sa w zwiazkach...Jak cialo jest super, to twarz czesto przecietna, jak twarz bardzo ladna, to cialo takie sobie, i co? Ludzie zyja ze soba, sa szczesliwi i gwarantuje ci, ze nie przesiaduja na kafeterii:D

Gość dddddddfffffffffffffff
moze zamiast narzekania i krytykowania 35latek ruszyla bys sie za gimnastyke, jakis porzadny ruch i cwiczenia. Nie jedna 35latka wyglada lepiej niz ty ale na to trzeba pracowac.

Gość CandyCrystal
ja mam 'ladne cialo' tak kazdy chlopak twierdzil ale zawsze zazdroscilam innym kolezankom tego ze byly suche jak patyki! Bo ja mam kobiece ksztalty i jestem w sam raz. Ale niestety jak cos bylo ladnego to nie pasowalo do mnie i sama mialam kompleksy z powodu takiego ciala. Moj wlasny facet przekonal mnie do mojego ciala. To ze masz zylaki czy rozstepy nie znaczy ze jestes brzydka. Wiele kobiet pokazuje sie taka jaka jest.

Gość dfdfdsfdfqsfqsffsfdsfdf
zgadzam sie powyzej, jestem wlasnie taka 30-to paro latka,jezdze codziennie rowerem, moja skora jest jedrniesza niz kiedys, moje nogi sa twarde i umiesnione,mam duzo mlodsza siostre ktorej skora wlasnie wisi, a dziewczyna ma dopioero 24 lata,tak ze autorko moze raczej przeprosila bys nas 30-to paro latki za to co napisalas wyzej,

Gość ameeeba
ak ze autorko moze raczej przeprosila bys nas 30-to paro latki za to co napisalas wyzej, heehe, nie rozmieszaj mnie. Przecietna 35 latka w Polsce ma dwojke dzieci i na pewno nie ma jedrnego i pieknego ciala. Oczywiscie istnieja takie kobiety w tym wieku, ale zazwyczaj sa to singielki, ktore od zawsze dbaly o forme.

Gość llllllalllla
ja pracje do b pozna..wiec po pracy nie mam szans na to by jeszcze dac rade gonic na basen czy silownie.. ale dymam rowerem ostatnio do pracy i z,,,nawet jak mi dooopa marznie i pada,,,do tego cwicze w domu ,mam troche sprzetu drobnego do cwiczen.. nogi,pupe mam tak ubite ze heja natura dala duzy biust DD ..i mam 38lat i oczywioscie nie mam ciala jak 20stka ale nie jecze na forum tylko pracuje nad tym b byc w formie jak najdluzej

Gość zuzuzuzuz
kurna nie mam dzieci mam super cialo moze drobne, moze z malym cyckiem ale super, uwielbiam moje cialo :) wiec nie pisz ze 35 latka w Pl ma 2 dzieci, moje siostry starsze maj dzieci i na cialo tez ok

Gość laryngolog
najważniejsze jest ciało

Gość no chwila ktoś mi ubliża
ja mam 37 lat 2 dzieci i nie uważam że mam zwiotczałą skórę chodzę na fitness mam twarde jędrne uda i mocne ręce, czasami widzę jak na siłownię przychodzą młode laski właśnie z celulitem i wielgachnym brzuchem a do tego cycki do pasa...