Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tamara8809

komu sie marzy drugie dziecko

Polecane posty

Gość tamara8809

komu sie marzy drugie dziecko ale sie nie moze zdecydowac?

Gość rzeczywiscieeeeeeeeeeee
tez masz problem:O

Gość Tymiankowa mama1
Mi się marzy, ale póki co mam 7-miesięcznego synka w domu i z dwójką nie dałabym rady. Ale myśl o drugiej ciąży ciągle mi się gdzieś tłucze po głowie...

Gość nynynyn
ja tez bym chciala.. ale corka dopiero rok ma, a nas finansowo to by zrujnowalo.. 4-5 lat jeszcze..

Mi się marzy, chciałam rok po roku, niestety sytuacja wygląda tak że musimy zaczekać... ale fakt, z małym łobuzem i moją (najprawdopodobniej) leżącą ciążą moglibyśmy się wykończyć.

Gość tamara8809
ja wlasnie tez mam kilku miesieczne dziecko i wiem ze teraz nie pora na drugie,a mimo wszystko ciagle mysle o drugim dziecku.Chyba mam silny instynkt macierzynski.

Gość nynynyn
widzicie ile nas jest takich ze od razu po pierwszym chcialybysmy drugie? a jednak zadna nie ma odwagi.. boje sie ze za te kilka lat trudniej bedzie nam sie zdecydowac..

Gość tamara8809
jak jest dluga przerwa to na pewno jest sie ciezej zdecydowac. Najlepiej to chyba jak sie zajdzie w nieplanowana ciaze to wtedy nie ma juz dylematu

a jestescie takie pewne ze jak piszecie za kilka lat bedziecie mogly zajsc w ciaze????? to nie znaczy ze jak macie dziekco nie znaczy ze mozecie miec problemy

Gość nynynyn
nigdy nic nie wiadomo bo jak ciaza jest nie planowana to jest i juz, trzbea sie pogodzic.. a jak sie jej pragnie i oczekuje to juz gorzej.. czasem to trwa i trwa..

Gość tamara8809
tego sie wlasnie nigdy nie wie czy za pare lat bedzie wszystko ok,a tak od razu rok po roku czy tam dwa ciezko sie jest zdecydowac

Gość Tymiankowa mama1
rzeczywiścieeeeee - pewnym nigdy się nie jest, ale lepiej, aby decyzja o dziecku była przemyślana. O pierwsze dziecko zaczęliśmy się starać 3 lata po ślubie, a nie od razu, bo "może za 3 lata będę miała problem z zajściem". Mam teraz 26 lat, z drugim dzieckiem na pewno będę chciała zdążyć przed 30-tką. Dobranoc! :)

no ja mam kolezanke ktora synka urodzila jak mial 12 miesacy zaczeli sie starac o drugie i nie umie zajsc od dwoch lat:/:/ w ciaze cos jej sie poprzestawialo i nie ma szans

Gość Bardzo mi się marzy
drugie dziecko!!! Jednak spróbujemy poczekac az maluch bedzie w miare samodzielny. MA W tej chwili 5 miesiecy i poczekamy troszke. Chcialabym nie zabierac mu dziecinstwa i odczekac az zacznie chodzic i mowic. W razie gdyby ciaza byla zagrozona czy cos trudno powiedziec takiemu maluszkowi ze nie wezme na rece i nie przytule!!!

Gość tamara8809
dobranoc Tymiankowa mama ja tez mam 26 lat i tez do 30 mam zamiar zdazyc z drugim ale czas pokaze

Gość hhu45
mi sie nie marzy nawet pierwsze.. bo nie chce mi sie zapierdalc 20LAT NA PASOZYTA , CO MI POZNIEJ POWIE ZE WSZYSTKO NIE TAK JAKBY CHCIAŁ..

Gość mama sama w domu...
mi się marzy mam 2,4 latka synka ale po 1 porodzie zakończonym próżnociągiem i wywoływanym to mnie dreszcz przechodzi i się boję że przy 2 będzie podobnie.