Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwonka13

czy to grzyb albo zakażenie ? :

Polecane posty

Gość iwonka13

mam 19 lat . 24 sierpnia miałam miesiączke . 10 września uprawiałam seks. dzień później bolały mnie plecy i brzuch (w zasadzie jajniki) . 23 września dostalam kolejną miesiączke. Była w zasadzie normalna (trwała 4 dni) , w czasie miesiączki bolały mnie plecy, mniej brzuch. po miesiączce znowu bolały mnie plecy (bola mnie w zasadzie na dole , ale boli mnie także krzyż) boli mnie to do dzisiaj . Tylko że do tego czasu pulsowały mi jajniki a dzisiaj miałam silniejsze bóle. Od ponad miesiąca cześciej oddaje mocz , i poddasz jego oddawania od ok 3 dni czuje pieczenie . Mam także na pochwie jakieś białe "wypryski" nie bolą , ale mam . A i dodam jeszcze ze mam śmierdzący śluz (zółty) . Mam także czasami biały (ale bezwonny) Teraz bardzo dbam o higienę i smierdzący śluz zaprzestał . Ale tak jak wspomniałam bolą mnie te plecy i brzuch . Czy ja moge mieć jakiegoś grzyba albo zakażenie ?

Gość grzyb to tez zakażenie
Udaj się do lekarza. Na forum nikt cię online nie zbada a większość schorzeń można łatwo wyleczyć jeśli tylko wystarczająco wczesnie podejmie sie leczenie. Im później tym trudniej... Może to byc zakażenie np drożdżakami (grzybica zwykle powoduje białe upławy, takie "serowate"), nadżerka, opryszczka narządów płciowych....