Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwonka13

jaki śluz oznacza dni plodne ?

Polecane posty

Gość iwonka13

bo ja mam lepki i bialy. Zastanawiam sie czy to na dni płodne . Bo 23 miałam okres

Gość starajaca sie...
lepki to dni plodne. ciagnie sie jak jajko kurze, jak mowia.

Gość iwonka13
mój sie nie ciągnie . To taka lepka plamka . w sumie to nigdy nie miałam takiego ciągnącego sie

Gość zuzuzuzuz
taki ciagnacy jak ktos juz napisal

Gość iwonka13
no to mój jest jakis nie wporządku ? ja mam taką lepką plame

Gość dobraaaa rada
ja bym się nie sugerowała odpowiedziami bo jak to się mówi co kraj to obyczaj :D

Gość iwonka13
aha . No okej a mam do was jeszcze jedno pytanie . Za 2 tygodnie ide do lekarza a teraz nie wiem co robić . nie ma mnie w domu a martwie sie . Troche sie rozpisze ale mam nadzieje ze mi pomożecie

Gość iwonka13
24 sierpnia miałam miesiączke . 10 września uprawiałam seks. dzień później bolały mnie plecy i brzuch (w zasadzie jajniki) . 23 września dostalam kolejną miesiączke. Była w zasadzie normalna (trwała 4 dni) , w czasie miesiączki bolały mnie plecy, mniej brzuch. po miesiączce znowu bolały mnie plecy (bola mnie w zasadzie na dole , ale boli mnie także krzyż) boli mnie to do dzisiaj . Tylko że do tego czasu pulsowały mi jajniki a dzisiaj miałam silniejsze bóle. Od ponad miesiąca cześciej oddaje mocz , i czasami podczas jego oddawania od ok 3 dni czuje pieczenie . Mam także na pochwie jakieś białe "wypryski" nie bolą , ale mam . A i dodam jeszcze ze mam śmierdzący śluz (zółty) . Mam także czasami biały (ale bezwonny) Teraz bardzo dbam o higienę i smierdzący śluz zaprzestał . Teraz mam biały i lepki (taka biała lepka plamka - nie ciągnie sie, zastanawiam sie czy to na dni płodne) Ale tak jak wspomniałam bolą mnie te plecy i brzuch . Czy ja moge mieć jakiegoś grzyba albo zakażenie ? Bo co do ciązy to raczej nie możliwe skoro mialam miesiączke i to regularnie a po 2 to czy możliwe aby tak szybko wystepowaly jakiekolwiek objawy ? jak napisałam bolał mnie brzuch i plecy już dzień po stosunku :( boje sie ze to jakiś miesniak itd . prosze o pomoc ,

Gość do autorkiii
ile Ty masz lat dziewczyno, ze takie glupie pytania zadajesz? Oczywiscie, ze masz infekcje, byc moze albo grzyba albo zakazenie drog moczowych. Idz do ginekologa - tylko nie pisz ze sie wstydzisz. Bez wizyty sie nie obejdzie, bo sama tego nie wyleczysz.

Gość iwonka13
no dziekuje ;) Mam 19 lat . NIedługo pójde do gina , teraz nie ma mnie w domu ale postaram sie jak najszybciej wrócić ;) Ciesze sie ze to nie ciąza ...