Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dolko

W jaki sposob mozna ublizyc mezczyznie?

Polecane posty

Gość Dolko

pytanie totalnie z niczym nie zwiazane poprostu zastanawiam sie jakie slowa moga ugodzic w meskie ego?

Gość Nie wiem jak słowa
Ale jeśli zgwałcić go publicznie szczotką od kibla, poczuje się upokorzony :classic_cool:

Gość wanddaa1
masz malego, moj byly to mial sprzet.. wiesz co jak sie kochamy to czesto udaje orgazm, byly byl lepszy w te klocki moje znajome mowia ze jestes strasznie brzydki

Gość starajaca sie...
"moj byly mial 27 cm ale ty nawet tez dajesz rade" "weszles juz czy nie bo nie czuje?..." "twj przyjaciel ma swietny tylek, moglbys z niego wziac przyklad i pojsc na silownie" ngeneralnie - nie lubia porownan - ze ktos ma cos lepszego itp, nie lubia zlych slow pod adresem swojego wacka i umiejetnosci w lozku no i kazdy uwaza ze ich wybor jest najlepszy, ze sa inteligentni i elokwentni.

Gość zuzuzuzuz
mysle, ze dotyczace kiepskiego sexu, malego penisa itp

Gość wanddaa1
oo tak chwalic jego kolegow mowiac: jaki np. łukasz jest przystojny aa rozmarzylam sie

Gość starajaca sie...
i jeszce moje ulubione, ktore (stety - niestety) wykorzystalam: "wszystkie orgazmy udawalam" "czesto kochajac sie z toba fantazjowalam o innych" "w sumie to nigdy nie bylam z toba szczera" "kompletnie nie znasz sie na zartach" "mog;libysmy tam pojsc ale moi znajomi cie nie lubia"

Gość Dolko
no powiem ze takich sie nie spodziewalam :) wydaje mi sie ze w dume meska to tez trafiaja teksty ze nie jest prawdziwym mezczyzna... ze prawdzimy mezczyzna tak sie nie zachowuje itp...

Gość tomaszowaty_
niestety, ale ubliżanie zdradza kompleksy i problemy ubliżającego. Wystarczy powiedzieć po prostu, co się myśli w kulturalny sposób - to działa najlepiej :-)

Gość starajaca sie...
no nie wiem... zalezy od inteektu mezczyzny. wielu "nie zakapuje".

Gość Polka Poolka
najlepiej faceta nazwac maminsynkiem... urazi na bank bo przeciez kazdy facet to taka silna istota:D

Gość masz mysi ogonek zamiast ch...
u mnie poskutkowalo i facet uciekl na moje szczescie