Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szpinakowy ciąg dalszy

odpuszczę sobie łóżko i może milosć

Polecane posty

Gość szpinakowy ciąg dalszy

mam 30lat spotykam sie z facetem o 10lat starszym ale ja jestem niedoświadczona w sprawach seksu (uprzedzając pytania-jestem dziewicą )- tak wiem, jako 30tka powinnam być ale nie jestem - no i w sumie bardzo chciałabym się z nim przepać (nie liczę na dozgonną milość itd) ale myśle, ze to bylaby dla mnie kompromitacja - nie wiedzialabym jak sie zachować itd i właśnie z tego powodu nie prześpie sie z nim, nie będę kontynuować spotkan i tyle trochę rozgoryczona jestem:/

Gość mam podobnie ja tyyi
Wyrzuć dziewczyno ze swojego słownika, słowa takie jak "musze" powinna trzeba.... :) A jak nie jesteś pewna faceta to sie nie śpiesz

Gość jak jesteś dla niego ważna
ucieszy się z takiego prezentu

Gość prawiczek jasnowidz
"ze to bylaby dla mnie kompromitacja" -kompromitacja to bylaby dla mnie ale jestem na tyle inteligentny i przewidujacy ze nigdy do takiej sytuacji nie dopuszcze, dla Ciebie to moze nawet okazac sie zaleta wiec przestan zamartwiac sie glupotami.

jak jestęs dla niego ważna to będzie 'to' dla niego obojętne. Jak uzna że super to moze byc zakompleksionym dupkiem, jak uzna że to dziwne to też go kopnij w dupe.

nie chce dawac rad bo to ty poniesiesz konsekwencje nie ja czy inny, ale widac ze to dla ciebie jest wazne, bo to wreszczie... bo to ten pierwszy.... NIE SPIESZ SIE!

najpierw mu powiedz, że jesteś dziewicą i zobacz, jak zareaguje. :) jeśli ucieknie pozostawiając po sobie smugę kurzu - olej. być może jednak podoła zadaniu. w tym wieku to już naprawdę nie masz nic do stracenia :P