Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin 2

Jak myślicie? Poradzę sobie w nowej pracy?

Polecane posty

Praca w tesco. Chodzenie po sklepie, pilnowanie towaru, itd. Jak myślicie? poradzę sobie w tej pracy czy też będą jakieś trudności? w sumie tam są kamery i zawsze można sprawdzic kto co robi? Czego będą ode mnie wymagali? będą ode mnie wymagali matury, itp?

Gość będą od ciebie wymagali
książeczki zdrowia 🖐️

Gość Aeuq
....i zapierdzielania od rana do wieczora za glodowa pensje ;p.

Ja tam będę tylko chodził, pilnował towaru, itp. Jeśli chodzi o książeczke sanepidowską to owszem, mam ją a zarobki to gdzieś ponad 1000 netto, czyli nie taka głodowa pensja.

Gość Aeuq
Jak popracujesz 2-3 lata to pogadamy o pensji ;p. Zone i dzieci masz? Jesli nie, to jakos dasz rade.

Nie mam żony i dzieci bo mam 21 lat. Mieszkam w domu u rodziców ale jaka będzie ta pensja? dużo się tam orobie jako taki pilnowarz towaru?

Chyba na kamerach wszystko będzie kto co bierze... prawda? jeśli tak to bez problemu znajdę osobę, podejdę do niej i wezwe kogo trzeba. Oto mogę byc spokojny... :) i zastanawiam się czy w Rossmanie taka praca nie byłaby lepsza?

A Ty nie masz co robic o tej godzinie? Przy okazji niech ktoś mi powie czy do bycia cieciem jest potrzebny kurs ochroniarski? W każdym bądź razie to praca dla mnie...