Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mala mamammama

Chcę umrzeć... URODZIŁAM DZIECKO NIEDAWNO

Polecane posty

Gość Mala mamammama

To nie prowo od razu mowie niedawno urodzilam dzieck. moja corka ma 3 miesiace niewiem czy to deprecha czy co ale mi sie zyc niechce i niemam pomyslu co z tymn zrobic. zostalam sama z problemem - dzieckiem w pracy mne neichca aaaaaaaaaaa ratunku chyba tylko pozostaje skonczyc ze soba

Gość Mala mamammama
komu zostawić Amelke? jest jakaś nadzieja?

pomysl sobie, ze nie jestes sama, sporo matek przezywa depresje poporodowa to moga byc jakies wahania hormonow... poczytaj o tym na necie i idz koniecznie do dobrego lekarza !

Gość Mala mamamma
Ratunku ona ryczy znów......aaaaaa

Gość dzik jest dziki
jak by co ja mogę przyjąć maluszka :)

Gość Scheiss Prfung
Nie martw się! Dasz radę ! Mój drugi syn darł się bez przerwy, wisiał na ty ku 17 miesięcy, nawet jak musiałam na kibelek to siedział mi na kolanach, a tatus ne ruszył się by nim się 5 minut zająć,zachorowalam na tarczycę - przy wzroście 170 ważyłam 47 kilo, mąż zaczął chodzić na doopy i przeżyłam wiec ty tez dasz radę. Poradz się giną co masz zrobić Trzymam kciuki :)

Gość Scheiss Prfung
Na cycku wisiał miało być ;)

Gość Mala mamamma
Amela też wisi ciągle na cycku ale ja chyba dam jej mm bo już niemogę. Ja chodzę głodna bo niemam jak sobie jedzenia zrobić... Bo ona ryczy i ryczy. Teraz wreszcie zasnęła ale pewnie zaraz sie obudzi

Gość Mala mamamma
Juz mi takie mysli po glowie chodza zeby oddac ja do adopcji Zostawic w oknie w zakonie czy co..... aaaaaaaaaaaaa :(:(:(

Gość sama juz nie wiem jaki
oj kochana, ja za miesiac rodze a juz chyba mam depresje poporodowa ;) mam dosc wszystkiego, tej calej ciazy i chcialabym juz urodzic bo corke (tez bedzie Amelka) juz kocham ale ta cala ciaza to mnie wykancza powoli. Non stop placze i sie denerwuje o byle gowno, a jak teraz czytam to co piszesz, to juz chyba calkiem sie zalamie, bo wiem, ze mnie tez to moze spotkac :(

Gość Scheiss Prfung
Weź się w garść dziweczyno! Jak ty się wsciekasz to ona tez- to klasyk. Ja jak już myślałam że syna ze skóry obiore wyżywałam się przy naczyniach albo coś w tym stylu tylko zaglądałam do małego co chwile czy się niebieski z tylu nie robił ;) po chwili było mi go szkoda i dalej przytulańsko :D Może ci ktoś pomóc? Kładz się z mała spać i jedz od razu jak ona oczka zamknie. Dasz radę ! Babka w końcu jesteś ;)

Gość Wzięłabym dziecko
Ale to nie do przejścia bez adopcji Oddaj w szpitalu może?

Gość Scheiss Prfung
Z wycia a nie z tyłu miało być ;)

Gość nie masz faceta
sama mieszkasz z dzieckiem ?

Gość Scheiss Prfung
Czasem lepiej samej niż z facetem ;) nic nie pomoże tylko się człowiek denerwuje że typ się nie udziela... Jestem sama z dwójka synków i żyć nie umierać -jedna pierdoła mniej ...

Gość mamutkowa
Amelka - to imię przeraża. Lepiej się zastanówcie zanim nadacie to imię.

Gość nie martw sie słonko
tez tak mialam na poczatku, to szybko minie, teraz jestem taka szczesliwa i dumna z mojej córeczki! same z nią radości!

Gość maryna....
Autorko tez mysle ze to niestety depresja poporodowa. mamutkowa o co chodzi z imieniem Amelka? normalne imie. Moze Dżesika lepiej co?

Gość Scheiss Prfung
Mój brat ma córę Amelke i też rozdarciuch z małej ;)

Gość dzik jest dziki
jak płacze mała to ją przytul lub pogłaskaj po policzku dziecko czuje twoje nerwy i jest dla tego płaczliwe i też się denerwuje.daj na luz,nie noś na rączkach i nie kołysz dziecka co chwile bo przyzwyczaisz i będziesz miała jeszcze większy problem. a może mała ma kolki? dlatego płacze

Gość bachor to bachor
przede wszystkim mnóstwo obowiązków wiele wycia nieprzespane noce itd na jakieś specjalne radości bym nie liczyła