Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin 2

Dlaczego nie śpicie o tej porze?

Polecane posty

Przepraszam! Piję kawe i oglądam seriale na youtube i zastanawiam się czy mam szanse na to by dostac posada ciecia :D

hiszpanin mysle, ze konkurencja moze byc duza, ale szanse istnieja :classic_cool: ale najpierw trzeba sie wziac do roboty...za szukanie pracy bo szukanie pracy to tez praca :classic_cool: polnische czyzby jaki artysta szukajacy weny tworczej o tej nieboskiej godzinie? :D

myślisz że wypada się w jakimś zakładzie spytac czy mają kogoś do pracy jako "ciec" czy nie??? bo ciec to chyba upakarzające określenie???

"Ja jakoś z wiekiem coraz gorzej śpię, nocami włóczę się po lasach i rozmyślam, Albo mój czas nadchodzi, albo zwyczajnie mój koniec się zbliża, coś z tych dwóch" zabrzmialo bardzo dramtyczno-artystycznie, moze to ta muzyka cie tak nastraja.. ale juz sam nick brzmi bardzo przyziemnie :D

nic nie straciles :D Niedosc ze imprezowalem z najwiekszym nudziarzem co myslal ze wyrwie dziewczyny na swoje tance i pewnosc siebie to na dodatek sie rozchorowalem. A praca sie znajdzie o nia nie trudno :)

W mojej sytuacji trudno - mam tylko wykształcenie średnie w dodatku brak matury - do pracy biurowej bez znajomości raczej nie mam szans... chociaż by się znalazły - do pracy na produkcji byłem za wolny :( :( :( - szukam pracy gdzieś w sklepie przy układaniu towaru lub pisałbym się nawet na posade Ciecia :O

niestety mieszkam w małym miasteczku "Dobczyce" szukam gdzieś pracy na terenie Dobczyce, Myślenice :( przy układaniu towaru lub jako ciec :( bo na żadną inną pracę nie mam szans :(

Wiem, najchętniej to wyprowadziłbym się gdzieś do Krakowa ale tutaj jest kolejny problem :( nie mam prawa jazdy, wynajem mieszkania byłby bardzo drogi, z pracą jest bardzo ciężko, itp. Poza tym jeszcze ja mam długi i moi rodzice mają długi, jestem w sytuacji z której nie wiem jak wyjdź :(

Gość wartownik konwojent
hiszpanin moim zdaniem nawet na ciecia sie nie nadajwsz, po tym jak przedstawiles swoje atuty to napewno rozkradli by ci caly zwir i cement z budowy a ty bys tego nie zauwarzyl.

Akurat to bym zauważył, ale wolałbym byc jakimś cieciem w sklepie czy w zakładzie produkcyjnym bo tam jest cieplej i przytulniej.... interesowałaby mnie jeszcze praca jakiegoś listonosza albo coś w tym stylu...

Gość no właśnie?
dlaczego?

Gość ckdjc
choroba :P