Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin 2

Ja już zaczynam mówic o sobie że będę cieciem

Polecane posty

I nie widzę w tym nic złego :) uważam że to bardzo fajna i przyjemna praca. Siedziec sobie praktycznie w jednym, ciepłym miejscu, czasem pójsc na zakład czy coś się nie dzieje, itp:) można do takiej pracy wziąc laptopa?

O ile pozwolą mi włączyc internet. Raczej nikt mi niczego nie ukradnie i coś mi mówi że to jest praca dla mnie, w ciszy i w spokoju. Idę i ani niczego w dokumentach nie robię, ani nie tyram fizycznie... :)

Gość te hiszpanek
wiesz kto to jest cieć? CIEĆ u mnie na slasku to sprzatacz w prostym jezyku pisane zebys zrozumial;)

Gość te hiszpanek
cos ty ciec to sprzatacz

Gość szukasz pracy a nie wiesz
nawet, jak się to stanowisko nazywa...... Dowiedz się na miejscu. Listonoszem też fajnie być, tylko trzeba się nachodzić - w deszcz, mróz itp. A jak jesteś przystojny - to zaliczasz laski. Ja kiedyś czekałam na listonosza w seksownej bieliźnie - a do drzwi zapukał ksiądz z opłatkiem :-) szybko uciekł, nawet kasy nie chciał :-D

W tej pracy spokojnie bym sobie poradził. Nie wiem tylko czy listonosz musi miec mature i prawo jazdy. Z całą resztą dałbym sobie rade :D Piszac ciec myślałem o stróżowaniu itp :)

Widze że będzie goryl kafeteryjny numer 2:D.I napisz ile walić pompek codziennie jesteś w stanie:D.I robota nie musi być przyjemna-na konfrontacji możesz dostać w czambo:P. A co do kompa-czy pozwalają tam używać prądu:P?

Gość prawo jazdy moze miec
zawsze moze zwiekszyc szanse na przyjecie jezeli beda potrzebowac kogos na wioskach :P ale raczej tej pracy nie stawialabym kolo ciecia, roznosiciela ulotek czy wykladowcy towaru; tak, nie jest to wykladanie fizyki kwantowej na uniwerku, ale wiecej myslec tam trzeba niz przy wyzej wymienionych przez ciebie pracach :P

Gość hhu45
jesuu co to jest za koles?? raz slub dl a pieniedzy bieza, zaraz wyjezdza do meksyku za chwiew tesco pracuje, za chwile jako ciec... ale ty masz fantazje..........chlopie zacznij ksiazki pisac.............................aprawsda jest taka ze niemam matury i orawka i szuka rbotyjessuuu na babski m forum siedzi:) hahhah

Gość prawo jazdy moze miec
obowiazkowe jest kiedy jest wymagane, no chyba to logiczne nie? jak jest ogloszenie o prace na stanowisko listonosz to chyba pisze czy wymagaja (jezeli listonosz rozwodzi autem) czy nie. to nie jest tak, ze pisze wymagaja prawo jazdy, ty je robisz, zglaszasz swoje CV a potem ci mowia ze jednak bedziesz popierdalal pieszo albo rowerem. czlowieku MYSL bo nie wychodzisz na zbyt rozgarnietego. listonosz nie rozni sie wiele od komornika z US czy jakiejkolwiek innej biurwo-terenowej pracy :O

Gość KotekkY
Ten Hiszpan to jakiś dawn

"hiszpanin 2 ale prawo jazdy są tam obowiązkowe - w pracy listonosz - czy też nie?" Widziałem listonoszy na rowerkach:D.W ostatecznosci jhak jest daleko wystarczy bez problemu motorowerek:classic_cool:.