Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

wiecie co macie dziś zrobić?

Polecane posty

obywatele i obywatelki IV PRL-U !!! dziś szczególnie musicie wypełnić swój " święty obowiązek" względem swoich panów... "owce" potrzebują prawdziwych "pasterzy" - tych którzy je "prowadzą do dobrobytu i poprawy".... nie zawiedźcie siebie i tych samych co zawsze , którzy na was tradycyjnie liczą... "pełni wiary i zaufania" nie dajcie się ponieść emocjom i zróbcie to z zimną krwią...podążajcie w tym samym kierunku co zawsze .... "przyszłość należy do was" i jest wam dana jako "nadzieję" na jutro... nie rańcie uczuć swoich oraz innych i razem po raz kolejny - polegnijcie w demokratycznym totalitaryzmie...[cześć]:D:classic_cool::)

teraz wiemy w jakim celu idzie się na "brak wyboru"...:P p.s.dla Ciebie teraz niemal każdy , to ciacho...:classic_cool:

wiem ..są ciotowate studenciki - przygotowujące się do kariery lub bezrobocia...nudni , egoistyczni i zamknięci w świecie głupawych nauk...:)

akurat ja studiuję fajne nauki, nie głupawe :) więc hobbistycznie jest o czym rozmawiać ale to tacy chłopcy :) jeszcze czasu minei zanim sie wyjdą na ludzi :)

akurat ja studiuję fajne nauki, nie głupawe więc hobbistycznie jest o czym rozmawiać ale to tacy chłopcy jeszcze czasu minei zanim sie wyjdą na ludzi no jasne - można dyskutować ciekawie o wykutej wiedzy i dzielić się nią z innymi wykutymi z innych książek robocikami... a zanim wyjdą na ludzi, to z facetami najlepiej dzielić się czymś innym, prawda? :)

no tak..ale chłopcy dopiero się uczą bycia ustawionym ,by potem dać Ci poczucie bezpieczeństwa...a Ty chcesz wszystko od razu...jak kobieta.....LP

wracaj do komisji...co za różnica ile razy wybierzesz tych samych...przy okazji zaopiekujesz się panem komisyjnym... :)