Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikimouseee

Nie rozumiem was faceci.....

Polecane posty

Gość mikimouseee

Napiszcie mi dlaczego dobra, opiekuncza,mila dziewczyna zawsze w konfrontacji z mega pewna zdzira wypada gorzej... od wielu facetów słyszałam ,ze uwielbiaja mega pewne siebie kobiety a dla mnie mega pewna siebie kobieta to z reguły chłodna wyniosła paniusia ...za nimi sie uganiacie a przeziez taka normalna wesoła opiekuncza dziewczyna jest 100% idealna kandydatke na zone matke... ja do takich kobiet zaleze..i dobrze czy zle ale jestem przy tym bardo atrakcyjna a ciągle słysze ze powinnam byc bardziej pewna siebie ..bo to jest sexy.... nie zmienie swojej natury jestem dobra,wrazliwa,empatyczna za skromna moze czasem ale nie mam zamiaru grac wynioslej niedostepnej zdziry....chce byc soba ...a kazdy facet mówi mi ,ze mam byc super pewna siebie wyprostowana jak drut z usmiechem na ustach..... nie rozumiem tego.....

Gość twims
A co poza tym, że jesteś wesoła i opiekuńcza? Ja też bywam wesoła i jestem opiekuńcza-kiedy jest taka potrzeba. Chyba większość kobiet ma te cechy po prostu wbudowane ;)

Bez pewności siebie nic nie zdziałasz. Lepszy uśmiech niż smutna mina. To jest sama prawda co mówią, ale widać Tobie daleko pojąć takie rzeczy.

Gość mikimouseee
oj normalna jestem.... na pewna empatyczna, spokojna, sympatyczna, niekomfliktowa czasem słysze taka dobra dusza....ale nie jestem tez jakims popychadłem mam swoje zdanie, które umiem bronic... po prostu czasem brakuje mi pewnosci siebie co mi sie zarzuca i nie rozumiem dlaczego dla facetów dziewczyny które zadzieraja nosy sa fetne i pewne siebie sa takie super....

Gość mikimouseee
Jestem sympatyczna i smieje sie czesto ale tak normalnie a te dziewczyny na imp albo na ulicy czasami łeb zadarty i mina z usmieszkiem jaka to ja swietna nie jestem wszyscy patrzcie na mnie...

Gość vnvn
a nie sadzisz ze człowiek skłąda sie z wiekszej ilosci cech dobroc i opiekunczosc?? pozatym pomiedzy byciu zimna suka, a patlogiczna opiekuniczoscia jest niezliczona ilosc stanów posrednich. zbt szybkie angazowanie sie jest tez podejrzane

Gość mikimouseee
Wydaje mi się,że takie kobiety pociagaja was bo sa albo raczej sprawiaja wrazenie takich niedostepnych co jest dla facetów wyzwaniem.....

Gość twims
W ogóle dziewczyno już podzieliłaś świat na 3 worki :D 1. takie dziewczyny jak Ty 2. dziewczyny zadzierające nosa 3. i faceci, które lecą na te dziewczyny. Zawsze mnie zadziwia, jak na forum ludzie piszą o takich jednostronnych typach osobowości. Ja mogłabym przypisać sobie wszystkie Twoje cechy plus milion zupełnie z innej palety że tak powiem. Ty jesteś jak obraz namalowany za pomocą trzech podobnych kolorów. Może dlatego faceci nie zwracają na Ciebie uwagi, bo wolą jak jest ich więcej?

Chociaż trochę prawdy w tym jest że osoby spokojne często są raczej "materiałem" na przejaciela czy przyjaciółkę, dopóki nie trafią na osobę podobną do siebie

Może dlatego faceci nie zwracają na Ciebie uwagi, bo wolą jak jest ich więcej? Dobrze napisane, autorka najwidoczniej chce być sobą czyli mało barwną dziewczyną w oczach innych.

Gość vnvn
no z pewnoscia zadnego niezdesprowanego faceta nie bedzie pociagac faceta co rozkłada nogi na starcie. z drugioej strony niky nie bedzie tracił na sfochowana non stop ksiezniczke.

Gość ferefe
to pytanie mozna odwrocic w druga strone.. dlaczego mily dobry chlopak zawsze jest sam i przegrywa z pewnymi siebie skurwielami?

"Napiszcie mi dlaczego dobra, opiekuncza,mila dziewczyna zawsze w konfrontacji z mega pewna zdzira wypada gorzej" Po co nam druga mama?

Gość twims
Rozwala mnie Wasze pojmowanie rzeczywistości w dwóch, trzech kolorach :D Przecież można być dobrym i miłym, a przy tym pewnym siebie, spontanicznym i cholernie pociągającym.

Gość twims
Bo na świecie są tylko ciepłe kluchy, albo zimni ludzie. Nie ma absolutnie nic pośrodku :D Powiem tak. Żadna skrajność nie jest dobra na dłuższą metę (odkrycie roku normalnie)

Gość twims
A co to jest energiczna i szalona dziewczyna? Serio pytam :classic_cool:

Gość mikimouseee
Cieplo klucha nie jestem ......bo mam stanowisko kierownicze 50 osób pod soba .... i ciepła klucha nie dałąby rady tego ogarnac...:-))). owszem bede soba bo nie bede udawac kogos innego... moze mój problem polega na tym ,że jak pisałam stety lub niestety jestem bardzo ładna , zgrabna i ta moja :normalność" jest dla facetów dziwna oni uwazaja ,z epowinnam sie wozic miec łeb w chmurach i ciągle słysze ze pewnie przebieram .... a ja wlasnie szukam normalnego faceta a nie takiego ,któemu dziewczyna jest potrzebna jako podrawowanie swojego ego bo sie na nia na ulicy ogladaja.... 99% wynosi sie z domu ja miałam to szczescie ,że mam bardzo porzadna rodzine i normalna wiem co w zyciu jest wazne i nie bede zadufana w sobie panna a niestety trafiałam na facetów , którzy tego ode mnie oczekiwali ... a tak nie zawsze sie da ,ze anioł i diabeł w jednym był.....

Energiczna w pracy szalona w związku. Czyli ciepła osoba dla bliskiej osoby, zimna/chłodna względem życia. Właściwie to można dużo o tym pisać, szkoda tylko, że wszyscy obwiniają się wzajemnie, a wiele osób zapomina, że związek trzeba wypracować razem.

Gość mikimouseee
hmm idealna kobieta powinna byc gospodynia w domu... dama na salonach i dziw..ą w łózku... podobno tylko nie wiem czy tak do konca to sie da :-))))

mikimouseee, widać, sama tego nie pojmujesz, że za słabo szukasz osoby podobnej sobie. Szufladkujesz i wygląda na to, że ograniczasz się do tych samych towarzyskich środowisk.

Gość twims
Dla niektórych energiczna i szalona to taka, co głośno chichocze na imprezach i tańczy z koleżanką na barze :classic_cool: taka wiecie, KREJZOLKA.

Gość mikimouseee
co do mamusiowania to czy tego chcemy czy nie to każdy podswiadomie szuka u swojego partnera cech matki(facet) cech ojca(kobieta) tak działa nasza podswiadomosc.. sa oni naszymi pierwowzorami jest to naukowo potwierdzone.....

"hmm idealna kobieta powinna byc gospodynia w domu... dama na salonach i dziw..ą w łózku' Z doświadczenia wiem,z e jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego.