Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikimouseee

Nie rozumiem was faceci.....

Polecane posty

Gość twims
No dobra, ale jakie to są te szalone kobiety?

Gość mikimouseee
Ja z zycia i doswiadczenia mam teorie ,że odwrotne się przyciąga i działa na zasadzie puzli czyli uzupełnienia.. najlepiej rozumiem sie z zywiołowymi spontanicznymi ludzmi, nerwusami....bo dzialam na nich jak plaster miodu na serce kiedy potrzebuja rozmowy zrozumienia wyciszenia spokoju.... z za spokojnym było by za monotonnie....a 2 wariatów to o 1,5 za dużo :-)

O firmie samsung też tak kiedyś mówili bo robiła wszystko, a teraz proszę bardzo jak łatwo zobaczyć bardzo dobrze wychodzi im sprzęt który robią. Widać, że na kafaterii przebywają ludzie zaszufladkowani lub osoby które szufladkują, do tego ograniczają swój świat do bywania w klubach.

Gość mikimouseee
szalenstwo super ale jak się ma 20 lat studiuje i beztroskie zycie jak jest się koło 30 sa kredyty , kryzysy w małzenstwie np, dzieci i inne problemdaje to nie wiem czy ta szalenczosc jest taka pozadana.... lepiej miec edy przy sobie odpowiedzialna normalna osobe ... a te stromniejsze dziewczyny z reguły sa na dobre i na złe.... spójrzcie na zycie....

Gość mikimouseee
Trezba miec wspólna hierarchie wartosci to przede wszystkim wspólne cele zainteresowania.. wiadomo .....

Gość twims
Nie wyobrażam sobie spędzić życia z przeciwieństwem mnie :D w ogóle musiałby być to bardzo dziwny osobnik. I ciężko by było, bo mam za dużo cech przeczących sobie nawzajem :D Dalej nikt mnie nie uświadomił, co to szalona kobieta. Chcę wiedzieć, czy takową jestem.

szalone = spontaniczne. Dużą zaletę mają kobiety które nie narzucają swojej woli w innym przypadku, wiele stracić mogą te wysoko społecznie. Jak autorka która zarzuca, że wszyscy są tacy sami i wygląda tak jakby chciała to narzucić innym.

Gość twims
Dla mnie np wzięcie kredytu na 30 lat to czyste szaleństwo :D

Gość mikimouseee
nie napisałam nigdzie że wszyscy .. mam tez jak kazdy rodzine znajomych srodowisko pracy i tam moja hipoteza znajduje potwierdzenie.....

Gość zzza
"najlepiej rozumiem sie z zywiołowymi spontanicznymi ludzmi, nerwusami....bo dzialam na nich jak plaster miodu na serce kiedy potrzebuja rozmowy zrozumienia wyciszenia spokoju" i wszystko jasne. szukajsz facetow zywiolowych, a oni potrzebuja jako partnerki takiej samej osoby, a Ciebie tylko jako przyjaciolki.

Gość mikimouseee
jesli metr mieszkania kosztuje 7tys.... a nie jest sie milionerem z bogatego domu to nie ma wyjscia z tym kredytem na 30 lat :-)

Gość mikimouseee
jak jest dwóch choleryków lub za zywiołowych to sie predziej czy pozniej wykoncza psychicznie lub brna w toksycznym zwiazku skazanym na porazke... Równowaga to słowo klucz.....do udanej relacji.....

Gość edede
Za piwo powiem ci wszystko.

Wszystko fajnie, tylko dlaczego facet ma takie rzeczy tłumaczyć kobiecie. Kredyt na 30 lat jest szaleństwem samym w sobie, chodzi o szaleństwo w związku. Nie trzymanie się kurczowo swoich zasad, jest pewnego rodzaju szaleństwem. Angażowanie się pasję drugiej osoby. Otwieranie się na bliską osobę. Tak właśnie autorko jest jak piszę, ciężko Tobie uświadomić, że tam gdzie znajdujesz swoją hipotezę...... widzisz ją dla innych środowisk. Może więc nie szufladkować swojego środowiska albo po prostu zobaczyć w innym? zamiast uparcie twierdzić, że tak już jest i będzie.

Gość twims
Woda i olej to kiepskie połączenie. A np woda i sok malinowy? Super. Można się od siebie różnić, ale trzeba przy tym pasować.

Gość twims
kafeteriusz85 no przecież wiem :D

Gość lololol
"Napiszcie mi dlaczego dobra, opiekuncza,mila dziewczyna zawsze w konfrontacji z mega pewna zdzira wypada gorzej... " :D pewna siebie to od razu zdzira? :D pierwsze zdanie i od razu wrazenie dobrej i milej dziewczyny minelo :D a ukazalo sie oblicze zawistnej, sfrustrowanej wrednej baby pod maska niepewnosci i braku poczucia wlasnej wartosci :D nic dziwnego ze trzymaja sie od ciebie z daleka, szczerze mowiac

Gość mikimouseee
zdzira- kolokwializm oceniajaca zbyt pochopnie przedmówczynio... ps mam duze powodzenie nie o tym jest ten temat......