Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje zycie to dramat

kobiety nie decydujcie się na dzieci

Polecane posty

Wydaje mi się żeby wiedzieć co czuje matka trzeba jednak być matką, snucie domysłów w tym temacie to czysta abstrakcja. To troszkę jak spór niewidomego z widzącym na temat kolorów.

Dziewczyny przestańcie się oskarżać tylko pomóżcie tej która ma problem! Moja matka miała depresje dlatego jak zachorowała na zapalenie płuc nie poszła do lekarza bo jak to mówiła po co? po miesiącu lub troszkę więcej czuła się tak źle że zadzwoniła po karetkę ale było już za późno zmarła po 3 dniach na sepsę która się pojawiła bo organizm był już maksymalnie osłabiony i to było nie całe 3 lata temu w dodatku ona była pielęgniarką dobrze wiedziała co robi co oznacza, że tego chciała! Widziałam po tym mojego ojca jak cierpiał i nikomu tego nie życzę dlatego nie skreślajcie kogoś kto ma problem tylko starajcie się mu pomóc mają problem osoby starające się o dziecko ja sama urodziłam martwe i na razie jakoś nie mogę zajść w ciąże chyba za bardzo chcę ale osoby które mają dziecko a wychowanie go je przerasta też mają problem i nie można ich tak krytykować!

nie chcialam tego dziecka a musialam zajsc w ta nie chciana ciaze:O:O:O:O:O macierzynstwo to totalna porazka nie nikt sie lepeij nie decyduje na nie od poczatku nie chciaalm tego dziecka

no nie chcialam poprostu zajsc a zaszlam i tyle

dla mnie to bękar ktory urodzil sie przed slubme i tak jak juz pisalam nie decydujcie sie na dzieci to najgorsza zaraza jakam oze byc zazdroszcze tym co nie moga miec dzieci

Owszem ale jeśli twój mąż kocha wasze dziecko i zorientuje się, że ty je nienawidzisz to wydaje mi się, że długo tego nie wytrzymie.

jak ja zazdroszcze bezplodnym to nie macie pojecia nawet :O

Teraz to już przeginasz rozumiem, że masz problem i staram się być wyrozumiała ale teraz zaczyna przemawiać przez ciebie totalny egoizm! Dziewczyno ja urodziłam MARTWE dziecko i mimo to staram się Ci pomóc ale pisząc, że zazdrościsz bezpłodnym to już nie wiem czy masz problem czy po prostu głupia jesteś i myślisz tylko o sobie.

tak zazdroszcze bo nigdy nie chcialam miec dziecka bezplodne nie musza myslec o zabezpieczeniu itd kochaja sie super na luzie i sa szczesliwe wiec im zazdroszcze a dziecka nie chcialam miec nigdy ale sex lubie nie powiem

Dlaczego bo starałam się Ci pomóc? a ty masz wszystkich w dupie? Co Ci nie pasuje w mojej wypowiedzi?

POWIEM TO JESZCZE RAZ: tak zazdroszcze bo nigdy nie chcialam miec dziecka bezplodne nie musza myslec o zabezpieczeniu itd kochaja sie super na luzie i sa szczesliwe wiec im zazdroszcze a dziecka nie chcialam miec nigdy ale sex lubie nie powiem ZAZDROSZCZE BEZPLODNYM KOBIET KTORE NIE MUSZA MYSLEC O ZABEZPIECZENIU

A to trzeba było na początku napisać, że jesteś dziwką to bym nie wysilała się na pomoc spadam z idiotkami nie ma co gadać.

Gość hhu45
szleje z kuciapa a potem placz oddaj dziecko matce tesciowej albo do domu dziecka. bo szkoda g zeby przy tak wynaturzona samica go wychowywała!!!!!!!!!!!

Gość uwyeuwyu
nie rozumiem dlaczego kazdy zwala wszystko na depresję. nie macie pojęcia o depresji że piszecie takie bzdury. apsycholog to na depresję nie pomoze, co najwyzej psychiatra... :p

Gość uwyeuwyu
to trzebabyło się wysterylizować a od kiedy w naszym kraju mozna sie sterylizowac??? Kościółek postarałs ie żeby kobitki rodziły jedno za drugim.... Antykoncepscja be...

Gość uwyeuwyu
moje zycie to dramat- ja słyszałam kiedyś tu wypowiedz babki co pracowała jako tarapeuta z osobami, co nie chciały miec dziecka a mają, albo usunęły... Więc jak widac sa ludzie co zajmują si.e pomocą osobom w takich sytuacjach. AKurat ta terapeutka pisała tu, że rzyga już tym nastawieniem w Polsce że kobieta jest stworzona do macierzeństwa i musi rodzic bo taka jej rola... Że w sumie wielu osobom to złamało życie i ich dzieciom tez. Pisała, że juz jej samej od tego wszystkiego odechciało się miec dzieci i że nie będzie ich miała...