Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona94

moi rodzice jada sami na wakacje

Polecane posty

Gość ona94

20 października moi rodzice jadą na Teneryfe. U mnie w domu zawsze było krucho z kasą, dopiero od jakiś 5 miesiecy bardzo sie polepszylo, bo założyli firmę. I z tego wzgledu chca jechac 20 pazdziernika( w urodziny mojej mamy) na teneryfe. Jak myślicie, czy to w porządku że mnie nie zabierają ?(mam 16 lat) tymbardziej ze moim najwiekszym marzeniem od dziecka bylo jechac wlasnie tam! ;( chca kupic mojemu bratu drogi samochod ( ma 25 lat) , a jak juz jada na teneryfe to mogliby zabrac i mnie jak jest okazja. I jeszcze na to wszystko mam prowadzic z bratem firme jak ich nie bedzie, i bede mieszkac z babcia ;/ co o tym sądzicie?

Gość I bardzo dobrze
Ze sami jadą , jak Cie wezmą to nawet sexu nie beda mogli uprawiać , no chyba ze wezmą ci osobny pokój , a to juz jest sporo drożej

Gość daj spokój dziewczyno.
Pomyślałaś, że twoi rodzice chcą spędzić trochę czasu sami? No wiesz, jakby znowu byli młodzi i nie mieli obowiązków wobec rodziny zwłaszcza, że wcześniej nie mogli sobie na taki wyjazd pozwolić. Niech korzystają z życia póki jeszcze mogą i nie mają obowiązku ciebie zabierać i wcale nie jest to nie w porządku, że ty nie jedziesz. Ty masz przed sobą całe życie i jeszcze zdążysz się najeździć. Będziesz jeździć z chłopakiem na wakacje to zrozumiesz, że niefajnie mieć ze sobą jakieś osoby trzecie do opieki.

Pojedziesz innym razem. Pewnie chcą mieć swoje własne wakacje szczególnie, że piszesz wcześniej nie mieli kasy. Może nawet nigdy nie byli w podróży poślubnej.

Gość hfghjd
nie wporzadku zrobili. powinnas z nimi pogadac choc bilety sa juz pewnie kupione.

Gość hfghfghf
w jakiej branzy firma?

Gość ona94
stolarka budowlana.

Jesteś już dużym chłopakiem więc rodzice nie muszą Cie wszędzie ze sobą brać. Im również należy się prywatność, a poza tym masz szkołę. Twoje wakacje już były, daj im teraz odpocząć w miłej romantycznej atmosferze.

Gość ona670
wszystko zalezy od rodzicow, moi np w te wakacje zdecydowali sie na chorwacje i zaraz spytali mnie czy chce pojechac z nimi, zgodzilam sie bo bardzo chcialam ten kraj zobaczyc , zreszta lubimy podrozowac w 3, dobrze sie dogadujemy itp bylo siwetnie, kazdy ten wyjazd wspomina fantastycznie

Gość A K I M A
A szkoła????????

Gość bajubaj
ciesz się, będziesz miała braciszka :D