Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestraszona_128

czarna postać

Polecane posty

Gość gość
Udaj się do egzorcysty... Uwierz miałem podobnie

Ja przez cały ten ten tydzień co teraz mija widzę koło mojego domu około godzinyn 00:15 gdy wracam od autobusu z pracy z 2 zmiany mrocznego kosiarza noc w noc.Co mam zrobić? Oakazało się,że mi stąd mi zowąd na lewej piersi pokazały się dziwne zadrapania  jakby ktoś mi jakimś ostrym orzedmiotem przejechał po skurze .Proszę pomóżcie bo już nie wiem co robić.

Gość gość x

Ja tobie chętnie pomogę ale musisz wiedzieć , że świat snów jest bardzo zaludniony różnymi istotami, niektóre mogą mieć czasem wygląd zwierza.

Najskuteczniejszym sposobem jest ofiarowanie siebie i swego domu Najświętszemu Niepokalanemu Sercu Maryi.

Wówczas groźne wizyty nocne znikną a pojawią się wizyty osób dobrych ale potrzebujących pomocy. Czasem chodzi o kromkę chleba , gdyż wiele osób żyje obecnie na granicy ubóstwa i głodu.

Gość Prwada

To ja wam powiem jak jest naprawdę. Czasami po prostu gdy coś nam się śni i się przebudzamy, to umysł przerzuca niewyraźne obrazy ze snu do rzeczywistości. Jakby ciało już się obudziło, ale mózg się trochę zamulił. To się zdarza rzadko, ale się zdarza. Nie ma co panikować to normalne.