Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piosenka-kobieca

Praca licencjacka

Polecane posty

Gość prawiczek filozof
Zrob jakis plan albo spis tresci uzgodniony z promotorem i realizuj kolejne punkty.

Gość dfffrfrtrr
napisz plan pracy, rozdzialy podrozdzialy i daj promotorowi do spraWDZENIA, A POTEM PISZ WEDŁUG NIEGO

Gość 22olkaolka
Zrób plan co chcesz zamieścić w pracy, wypisz sobie najważniejsze hasła... W pierwszym/drugim rozdziale opisujesz teorię, następne rozdziały są badawcze... Musiałam mieć plan, żeby móc porozmawiać ze swoim promotorem, on dawał mi wskazówki, ja zgłaszałam mu swoje pomysły i tak to szło:) Studiowałam kierunek artystyczny, więc różnie bywało:) Powodzenia!

Gość profesjonalnapomoc
Uwaga! Jeżeli chcesz mieć profesjonalnie napisaną pracę (maturalną, zaliczeniową, licencjacką, dyplomową, magisterską, inżynierską) zachęcam do zapoznania się z moją ofertą! Piszę pracę na wiele tematów (nie na każdy), szybko, w przystępnej cenie, gromadzę materiały do napisanego tekstu (możliwość dołączenia). Sprawdzam pracę w plagiacie- raport do każdego przesłanego materiału! Nie kopiuję z Internetu, nie przepisuję książek- praca napisana jest tak, by mogła zostać oddana do sprawdzenia i obroniona. Kontaktuję się na każdym etapie pisania, zarówno przez maila, jak i gg, a także telefonicznie - co nie jest możliwe u wielu innych osób. Napisz- w wiadomości podaje temat, rodzaj pracy, szacunkową ilość stron i termin napisania- a na pewno dogadamy się w każdej kwestii, tak, że dla obu stron współpraca będzie satysfakcjonująca. Mój mail: profesjonalna_pomoc@interia.pl gg 45659463; telefon po kontakcie mailowym lub gg.

Gość gabor
Zachęcamy do skorzystania w razie problemów z naszej oferty pisanieprac-online.edu.pl.

Gość gość
A ja mam pytanie z innej beczki moze wiecie ile czeka się na dyplom z obrony? bo ja juz czekam 2 miesiąc i nic;/

Gość Pisanie prac mgr lic i in
Oferuję profesjonalną pomoc w pisaniu prac magisterskich, licencjackich, dyplomowych i innych. Napisałem już wiele prac, zdanych na 4-5:) Mam wielu zadowolonych klientów a przede wszystkim wieloletnie doświadczenie. Zainteresowane osoby proszę o pisanie maila na: zbyszek.walc84@wp.pl Pozdrawiam

Gość gość
Oferuje pomoc w pisaniu licencjackich, magisterskich i zaliczeniowych. Przy pisaniu prac korzystam z różnorodnych źródeł, tj. pozycje literackie, czasopisma, roczniki statystyczne itp. Opieram się na źródłach powierzonych lub własnych. Cenę oraz termin ustalam z każdym indywidualnie w zależności od złożoności tematu, długości pracy oraz czasu potrzebnego na jej napisanie. Wszystkie prace powstają na indywidualne życzenie klienta od początku do końca. Zapewniam wysoką jakość, rzetelność, terminowość, anonimowość. Każda praca sprawdza jest w cenie systemem plagiatowym. NAPISZ; pelcwiktoria@onet.pl

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Gość gość
Profesjonalna pomoc przy pisaniu prac magisterskich, licencjackich, zaliczeniowych i doktoratów. Głównym obszarem mojej wiedzy są kierunki ekonomiczne: Ekonomia, Szeroko rozumiane Finanse, Stosunki Gospodarczej, Handel Zagraniczny, Analiza Ekonomiczna i Finansowa, Zadania z rachunkowości finansowej, zarządczej, Rachunek kosztów, Marketing i Zarządzanie. Na co dzień jestem analitykiem finansowym w sp. z o.o. i szkoleniowcem z zakresu zarządzania finansami i audytem. Każdą pracę piszę indywidualnie, od początku do końca sam zgodnie z sztuka pisarską prac dyplomowych. Jako profesjonalista zapewniam gwarancje jakości, nigdy nie podejmuję się zleceń z dziedzin, z których nie jestem ekspertem. Współpraca ze mną to gwarancja solidnie wykonanej pracy stały, miły kontakt, konsultacje, dyskrecja i profesjonalizm. Tomasz Romanowski dobrapraca33@o2.pl

Gość gość
Oferuje pomoc w pisaniu licencjackich, magisterskich i zaliczeniowych. Wszystkie prace powstają na indywidualne życzenie klienta od początku do końca. Zapewniam wysoką jakość, rzetelność, terminowość, anonimowość. Każda praca sprawdza jest w cenie systemem plagiatowym. NAPISZ; pelcwiktoria@onet.pl

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Gość gość
Ja po napisaniu pracy licencjackiej napisałam do specjalistów z https://flattr.com/profile/iprace aby sprawdzili moją pracę. I zrobili to dokładnie. Błędy były od razu poprawione, więc zawsze to roboty nieco mniej. Zresztą każdy kto pisał wie, że poprawianie samemu po sobie nie ma sensu. Szkoda tylko na to czasu ;)