Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poszukiwacz_szczęścia

KOBIETY... gdzie jesteście ?!

Polecane posty

Witam Chciałbym poruszyć pewien problem natury socjologicznej. Gdzie się dziś podziewają wolne kobiety ? O ile jeszcze w ogóle takie istnieją. Wychodzę praktycznie co weekend gdzieś ze znajomymi - pub, bilard, kino, spacery. Większość pary - zaręczeni lub małżeństwa. Zostało nas 3 wolnych facetów. Sam lubię aktywny wypoczynek - biegam, basen, gram w gry zespołowe. Nie jestem domatorem. Jak widzicie powyższe świadczy o tym, iż bywam w wielu miejscach i co mnie dziwi. Prawie w ogóle nie pojawiają się tam wolne kobiety. Co więcej jeśli już w ogóle jakieś się pojawiają to są z reguły albo zajęte albo niezbyt urodziwe (mam nadzieje, że w tym miejscu Panie korzystające z damskiego forum nie uznają mnie za męskiego szowinistę:) ). Generalnie mam wrażenie, że w miejscach, w których bywam proporcja kobiet w stosunku do mężczyzn wynosi 1 kobieta (nie ważne czy wolna czy zajęta) na 4/5 facetów. Ja już prawie od roku jestem sam. Kończąc poprzedni związek, który zaczynałem w wieku 22 lat, nie sadziłem, że znalezienie bratniej duszy będzie stanowiło tak wielki kłopot. Pomimo tego nie zrażam się i zawsze próbuje zagadać do kobiety, która mi wpadnie w oko. niestety jeśli taka już się znajdzie, a jest to naprawdę rzadko, okazuje się, że jest zajęta. Szukałem w niezawodnej google odpowiedzi na moje dylematy i znalazłem owo forum więc zapraszam do dyskusji. Drogie panie gdzie się ukrywacie ? :) Pozdrawiam

Czyżby problem był wielokrotnie poruszany i stąd milczenie... ?

Gość aha ii ach
wydaje mi sie, ze z twoim podejsciem powinieneś spróbować zaczepiać dziewczyny wychodzące z solarium lub fitness, ze o zakładach fryzjersko-kosmetycznych nie wspomne. Chociaz niektórym i to nie pomoże, więc sama nie wiem......

No dobrze, a teraz pomyśl co mogą robić trzy samotne kobiety - czy uważasz, że biorąc pod uwagę sposób spędzania czasu bazujący głównie na "plotkowaniu" pub i bilard to będzie oczywisty wybór dla kobiet? Mało prawdopodobne. Mogę się mylić, ale zauważyłam, że kobiety same raczej nie są chętne wychodzić na przykład na basem (lepiej już samemu porobić brzuszki w domku), a z koleżanką niby iść można, ale raczej na kawę :)

Gość nfwfkwnfwnf
logiczne chyba jest że samotne kobiety, siedzą same w domu, a nie w pubie lub na bilardzie :D

Jak wychodzę to z grupą znajomych, więc nie widac czy jestem samotna czy zajęta. Trzeba próbować, 3/4 będzie zajętych, ale trafi sie i wolna :)

"Generalnie mam wrażenie, że w miejscach, w których bywam proporcja kobiet w stosunku do mężczyzn wynosi 1 kobieta (nie ważne czy wolna czy zajęta) na 4/5 facetów" Czas przestać chodzić na mecze. W sklepach ze zdrową żywnością* jest dokładnie na odwrót. :P _________ * wbrew pozorom, nie chodzi o McDonald's

Gość taaa dobrze trafiłeś kafe
jest pełna tego kwiecia:D :D Co jedna to ładniejsza ,zgrabniejsza o intelekcie nie wspomnę a co ważne WOLNA i przed 30-tką !Powodzenia -bo tutaj bedzie ci ono potrzebne. Za chwile pierwsze uderzenie !:D :D 🖐️

Gość fufouifoyfou
szukasz królewny z bajki wiec nie licz ze cos znajdziesz

Gość zara tylko sie pomaluje
wyjmę szczeke ze szklanki .założe peruke i mozemy tańcować :D Oj jaki ty duurny aż śmierdzi :D

Jak ktoś siedzi w domu to oczywistym jest, ze nikogo nie znajdzie. No chyba, że szuka w internecie ale mnie to akurat nie interesuje... Nie szuka księżniczki z bajki. Mam nadzieje, ze trafie na kogoś kto będzie mi odpowiadać pod względem charakteru i wyglądu i na odwrót. Tylko gdzie szukać ? Miło by było gdyby jakaś kobieta zechciała zapoznać mnie z technikami zdrowego odżywiania. :D

Bo jeszcze mam problem, lubię lizać męskie odbyty...

Rozumie, że każdy może pod moim pseudonimem napisać co chce... Cóż niektórzy mają dziwne upodobania. Zapraszam do dyskusji normalnych.

Gość thbtr
a po co dyskutowac ?? Piz\da z ciebie i tyle :O

Gość zaczernij swego nika
wtedy żarty pójdą precz

Fiku ma trochę racji, samotne kobiety jak wychodzą to z zasady całą paczką więc ciężko powiedzieć czy są zainteresowane podrywem czy kolorem torebki.

Gość Poszukiwacz_szczęściaprawidzwy
Nie rozumiem ludzi, którzy tutaj przesiadują. Oświadczam, że wcale nie założyłem sobie stałego pseudonimu. Nie kumam co ludzie przesiadujący tutaj mają z głową. To chyba nie był najlepszy pomysł skorzystanie z tego forum...

Gość człowiekkkkkkkkkk
Człowiek tutaj niczego dobrego nie wskórasz.