Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poszukiwacz_szczęścia

KOBIETY... gdzie jesteście ?!

Polecane posty

Witam Chciałbym poruszyć pewien problem natury socjologicznej. Gdzie się dziś podziewają wolne kobiety ? O ile jeszcze w ogóle takie istnieją. Wychodzę praktycznie co weekend gdzieś ze znajomymi - pub, bilard, kino, spacery. Większość pary - zaręczeni lub małżeństwa. Zostało nas 3 wolnych facetów. Sam lubię aktywny wypoczynek - biegam, basen, gram w gry zespołowe. Nie jestem domatorem. Jak widzicie powyższe świadczy o tym, iż bywam w wielu miejscach i co mnie dziwi. Prawie w ogóle nie pojawiają się tam wolne kobiety. Co więcej jeśli już w ogóle jakieś się pojawiają to są z reguły albo zajęte albo niezbyt urodziwe (mam nadzieje, że w tym miejscu Panie korzystające z damskiego forum nie uznają mnie za męskiego szowinistę:) ). Generalnie mam wrażenie, że w miejscach, w których bywam proporcja kobiet w stosunku do mężczyzn wynosi 1 kobieta (nie ważne czy wolna czy zajęta) na 4/5 facetów. Ja już prawie od roku jestem sam. Kończąc poprzedni związek, który zaczynałem w wieku 22 lat, nie sadziłem, że znalezienie bratniej duszy będzie stanowiło tak wielki kłopot. Pomimo tego nie zrażam się i zawsze próbuje zagadać do kobiety, która mi wpadnie w oko. niestety jeśli taka już się znajdzie, a jest to naprawdę rzadko, okazuje się, że jest zajęta. Szukałem w niezawodnej google odpowiedzi na moje dylematy i znalazłem owo forum więc zapraszam do dyskusji. Drogie panie gdzie się ukrywacie ? :) Pozdrawiam

Up

Gość bajubaj
teraz poszły na obiad - cierpliwości..

Gość niewiedząca_pytająca
witam. :)

Gość aga,agnieszka,agula
siedze w domu...najbezpieczniej:)

Gość just one
rzadko gdzieś wychodzę, jeśli już to do kina, teatru, na rower, na spacer, zakupy, nikt do mnie raczej nie zagaduje w tych miejscach, naprawdę daleko mi do paszteta a nadal jestem sama:(