Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niuszka

teściowa mnie wykańcza

Polecane posty

Gość niuszka

witam wszystkich miło.Ale tak naprawdę nie jest mi miło,gdyby nie dziecko i mąż to bym sobie cos zrobiłazłego Mam dość swojej teściowe(15lat się znamy)wykańcza mnie psychicznie.Wiecznie nic jej nie pasuje wulgarnie się odnosi i twierdzi,że jej można ba jest osobą starszą(60lat).Mój mąż z nią rozmawiał,ale to nic nie dało.Nie wiem co mam z tym zrobić a przecież rano muszę zaprowadzic dziecko do niej bo idę do pracy.mam ochotę tego nie robić ale co z pracą?jak chcę z nią porozmawiać nie da mi dojść do głosu.Proszę o radę.załamana;...dziękuję

Gość Miraculum5
a nie możesz oddać dziecka do przedszkola, zapłacić niani/opiekunce?

Gość Wy też jesteście dobre.....
tu teściowa potwór a tu nie chcecie z niej zrezygnować bo to dla was utrata na waszym interesie. Same macie paskudne interesowne charaktery bo jak mnie coś w kimś nie pasuje obojętne czy to moja teściówka czy ktoś inny to robię tak żeby nie być od tej osoby zależną!!! Autorko, ja bym na głowie stanęła żeby się nie poniżać i nie musieć oddawać dzieciaka do takiej tesciowej a ty? Ty sobie kombinujesz w główce że przecież ci to nie zabardzo na rękę....to się zdecyduj, albo wykorzystujesz teściową i zamykasz japę na kłótkę (miej chociaż honor) albo jesteś przebojowa i samodzielna i radzisz sobie sama!!!

Gość matko i ona 15 lat daje się
po "kościach bić" teściowej :D Autorko to jaki ty musisz mieć charakter skoro taka ciumcia z ciebie żeby znosić jakieś babsko 15 lat :D Ja to bym roku nie wytrzymała żeby teściowej nie ustawić ale tu trzeba mieć iskrę i charakter. Po co oddajesz dziecko do tesciowej? Od czego są przedszkola, żłobki ?

Gość klsdfkofjidfj
15 lat? Widać to lubi i jej na rękę bo i darmową opiekę nad dzieckiem ma. Ja do takich skomlących co to biedne są ale po trochu teściowa im na rękę ..nie mam szacunku bo one same do siebie szacunku nie mają dając się poniżać i jeszcze oddając takiej osobie własne dziecko pod opiekę.

Gość babklalala
wynajmij nianię..jak by każda zarabiała po pare tysięcy by było stać....

No to jak nie stac na nianie i korzysta z pomocy babci to chyba lepiej zagryzc zęby ? Ja wolałam nianię ... nie bardzo dogaduje sie z moja mamą. A tez nie zarabialam kokosów ...