Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kombinezatorka

Kombinezony Tchibo- to na prawdę jest ciepłe? Bo nie wygląda

Polecane posty

Gość kombinezatorka

Zamówilam na allegro kombinezony Tchibo bo slyszalam i czytalam ze są super. Wczoraj zajrzałam do ich sklepu i zdziwilam sie. Te kombinezony są niesamowicie cienkie. Porównalam je z takimi ze sklepu sportowego i teraz nie wiem co robić. Te ze sportowego maja taką podpinkę z micropolaru a te tchibo nic nie mają. Są cieniutkie. Są cieple? Trzeba pod nie założyć polar?

Gość Ja tak w zeszłym roku
tez myślałam. Ale przekonałam się, ze nie używa się już (przynajmniej nie w tych lepszych, mark owych) kurtkach zimowych tej typowej ociepliny z "waty", tylko cieniutką gąbkę, która moim zdaniem jest równie ciepła, lżejsza i nie zbija się w praniu. Niestety, zdażyło mi się już taką mega ciepłą kurtkę wyprać i wyjąć tylko polowę;)

Gość kombinezatorka
Ale w nich nie ma żadnej gąbki. One są po prostu z kawałka szmatki. Co pod nie zakładasz dziecku? Wystarczy rajstopki i koszulkę plus bluzeczkę bawełnianą? Nie wiem czy się nie muszę rozejrzeć za jakimiś ciepłymi polarami pod te kombinezony.

Gość one są beznadziejne
moim zdaniem wiem bo nimi...handlowałam :D był szał na nie i schodziły jak swierze bułeczki myslałam ze zostawie jeden dziecku ale zrezygnowałam kupiłam brugi-o i to jest prawdziwy kombinezon

Gość Ja tak w zeszłym roku
Tego kombinezonu z tchibo nie mam, ale mam dla dzieci wlasnie takie cienkie kurtki i może w pierwszym momencie wydaje ci sie, ze to szmatka, ale na pewno tak nie jest, wyluzuj, zaczekaj, aż przesyłka dojdzie i wtedy zobaczysz.

Gość kombinezatorka
A dlaczego beznadziejne? Ja już kupiłam i zapłaciłam i czekam aż przyślą i aż się boję po tym co wczoraj widziałam. Wiem, ze sportowe rzeczy są właśnie takie cienkie a ciepłe ale pobiegłam do sportowego sklepu i obmacałam ich kombinezony i to zupełnie co innego niż te tchibo. Może ktoś napisać jakieś konkrety? Do jakiej temperatury się nadają, co ubierałyście pod nie? Czy na prawdę dzieciom było ciepło? Ja mam dzieci- zmarzlaki, a nie takie zimnolubne. Dlaczego nie chciałaś tych kombinezonów? Przez to ze były cienkie? Nie przemakają na śniegu? Mozna je normalnie prać w pralce i nie tracą swoich właściwości?

Gość one są beznadziejne
no własnie nie chciałam tych kombinzenów bo były za cienkie nie na nasza zime