Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CecyliaBarbara

brrrrrrrrrr..................

Polecane posty

o czym może mówić lodowate spojrzenie? Niedawno zerwał ze mną chłopak i nie czuję żalu. Ze mną jest wszystko ok, żyję normalnie itd, ale martwię się trochę o niego. To było tak: spotkaliśmy się i na dzień dobry powitał mnie chłodnym spojrzeniem - byłam ubrana ciepło, a później poczułam się jakby nagle było poniżej zera. Już wiedziałam, co będzie dalej. Przytulił mnie czule i powiedział, że musi ze mną porozmawiać na poważnie. Widać było, że nie potrafi się wysłowić, ale w końcu to zrobił, a gdy powiedział powód rozstania, w oczach pojawił się nieopisany ból.

Gość może być choć
grafomanka

Gość lubię placki ziemniaczane
A jakie jest pytanie ? Chłopak z tobą zerwał i "lodowato się na ciebie spojrzał". I co byś chciała usłyszeć ? Jakbyś napisała dlaczego z tobą zerwał, to byś miała odpowiedź co ci tym spojrzeniem chciał powiedzieć ;-)

lodowate spojrzenia to coś zupełnie normalnego ....zwłaszcza , gdy chce się pożegnać ...z uśmiechem na twarzy raczej ciężko mówić - do widzenia....

na twarzy raczej ciężko mówić - do widzenia....miało być "żegnaj" - a nie "do widzenia" przepraszam z błąd..

a ja nie rozumiem twojego problemu????? chlopak sie z toba rozstal - podjal taka decyzje. czsa zajac sie wlasnym zyciem a nie nim - jak on sie czuje itd. zwlaszcza - ze wiem ze czesto laski doszukuja sie wyimaginowanego "bolu w oczach" ;-) bo lateij im przyjac porazke wiedzac ze druga strona tez "cierpi" z reszt amezczyzni niektorzy nie lubia takich "klopotliwych" sytuacji i spojrzenia./gesty maja czesto nerwowe nawet jelsi sa 100% przekonani i sczesliwi ze swoim wyborem tak do widzenia i pozegnanie - w tym kontekscie - to to samo

lodowate spojrzenia podobają się kobietom - zimny , lodowaty drań zawsze jest w cenie ....szczególnie gdy ich nie chce, je spławia lub trzyma na dystans...:P

lodowaty dran w cenie?;-))))) nie sadze - toz to nudne i przewidywalne jest;))

Cecylia - nigdy nie wiesz co siedzi w glowie drugiego czlowwieka, chocby tego najblizszego... z reszta po co sobie zawracasz tym glowe - skoro on dosc jasno cie od siebie odcial???

ale miałam już nie jednego chłopaka i on nie jedną dziewczynę. Jak ja zrywałam, to nie odstawiałam takich cyrków tylko mówiłam w prost i tyle. Jak jeden zerwał ze mną to też nie było takiego czegoś co widziałam niedawno co za pasztet:/ Mógł być jakiś większy powód zerwania? Inny? Czasem myślałam, że o czymś mi nie powiedział To wszystko było bardzo dziwne

lodowaty dran w cenie? nie sadze - toz to nudne i przewidywalne jest za to nieprzewidywalne i nie nudne, są wiecznie hipokrytycznie uśmiechnięte idiotki...:P

revolver - ile ludzi tyle opinii;-))) as easy as it is;-)))