Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pakatka

Od lat pragne faceta ktorego nie moge miec

Polecane posty

Gość pakatka

to juz jest uciazliwe,chce przestac!Gdy go nie widze jest ok kiedy tylko sie spotkamy niesamowicie mam na niego ochote a to ex maz mojej bliskiej kolezanki.Sila woi do tej pory wystarczala ale zaczyna slabnac.Jak przestac,dlaczego moje cialo tak wariuje?

Gość huncwotka
Moze jest taki pociagajacy, bo niedostepny? A dlaczego go nie mozesz miec? Chcesz byc lojalna wobec kolezanki? Dlaczego oni sie rozstali?

Gość pakatka
tak chce byc lojalna, moja kolezanka wciaz go kocha a rozstali sie bo ja zdradzal.Pozadanie jest obustronne,jak jestesmy w jednym pokoju to az gestnieje powietrze i ona o tym wie ,ale jest przekonana ze ja bym sie nigdy nie zgodzila.A ja juz nie moge,wczoraj sie z nim widzialam,i znowu bedzie mnie trzymac kilka dni .dwa lata temu zaczelam go unikac i nie widzielismy sie prawie rok,myslalam ze mi przeszlo.Ale teraz znowu z kazdym spotkaniem jest coraz gorzej.To mnie naprawde meczy,co mam go znowu unikac czy do diabla sie z nim przespac?

Gość prześpij się z nim
nie wiem, na co ty w ogóle czekasz :O wyrwij go, bo do końca życia będziesz żałować.

Gość pakatka
No ale w koncu nie jestesmy zwierzatkami,tak?tak dla jasnosci to ja nic do niego nie czuje tylko czyste pozadanie.Boje sie ze bede sie potwornie po tym czuc,i jak jej spojrze w oczy? ona mi sie zwierza,i jest mnie taka pewna.A poza tym on tez tak krazy jakos w okol mnie ale nie robi zadnego kroku.Co mam zadzwonic i powiedziec no wez mnie juz bzyknij to bedziemy mieli z glowy.Mam prawo zrobic to kolezance,zawsze mialam dosc kiepskie zdanie o kobietach ktore sypiaja z facetami czy nawet exami kolezanek.No i nie jestesmy juz malolatami oboje jestesmy po 30.Potwornie mnie juz to meczy,nigdy zaden facet tak na mnie nie dzialal