Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kingus1234

chłopak kłamie

Polecane posty

Gość kingus1234

zobaczyłam w chopaka drugim tel rejestr - sms i połączenia do byłej dziewczyny, treść sms była wykasowana. Za moimi plecami wypisywali do siebie. Powiedział mi ze karta sim była jego kolegi, udowodniłam mu ze ja kupił w sklepie. kłamstwa ! straciłam całkowicie zaufanie i nie wierze mu w to co mówi. Nie wiem czy zakończyć związek czy spróbować mu znow zaufac. Proszę doradzcie.

trudno bedzie zaufac na nowo, ale mozesz sprobowac. oczywiscie jak sie przyzna i przeprosi za klamstwo

Gość maja1990
ja bym odrazu go zostawila niech spier... do tej bylej nie pozwolilabym robic z siebie idiotki .,,, co za frajer

Gość kingus1234
wyjasniał mi to że chciał uniknąć tłumaczeń i kłótni a zrobił mi większą przykrość..... chodzi mi o to że potrafi kłamać prosto w oczy, jestesmy razem rok a wczesniej nie bylo takich sytuacji... nie wiem co mam myslec :(

niestety ale lepiej go zostawic niz zyc z takim klamczuchem. jesli z nim zostaniesz to mozesz liczyc na takie akcje non stop chcesz byc szczesliwa czy martic sie i w rezultacie szpiegowac swojego faceta?

Gość kingus1234
prosze o wiecej opini.. nie ma to jak opinia osoby "stojącej z boku"

Gość tufik
ciekawe w ilu jeszcze mniej lub bardziej waznych sprawach kłamie?! bądz ostrozna!