Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asassasasa

Siostrzenica mnie zwyklinala ja jej trzepnełam i jest obraza

Polecane posty

Autorko nie słuchaj takich bredni To pewnie jakas małolata Na innym wątku pisała o usuwaniu ciąży w 7 miesiącu:PHaha

Gość trtrtrrrtg
bo dziecko powinno byc planowane i jestesm super matką bo ja planowalam swoją ciąże

Ojej no nie gadaj Ja tez swoje zaplanowałam I uczę je kultury i dobrego wychowania I pomimo tego ze jestem przeciwko przemocy nie widze nicc zlego w tym co zrobiła autorka Niec rób tragedii z niczego Taka dobra mama z Ciebie potepiasz stuknieciec łąpką a innym polecasz usuwanie dzieci w 7 miesiacu ciazy???Wieszc co?Sama sie usun

Gość trtrtrrrtg
Samobójstwa nie planuje i nigdy nie planowalam, mam dla kogo i po co zyc, nie ejstem tak zdesperowana jak wy A co ty bys pani mądralisnka zrobila na auitorki miesjcu?? tez za zwykle przeklenstwo rzucila sie z łapami na dziecko???

Gość asassasasa
taaa,z łapami na dziecko?!!?? szkoda że noża mi nie dopisalas albo szpryty od grila

Gość tak i tak,.,.,,.,
Moim zdaniem jednak źle postapilas, ale nie uderzylas jej na tyle mocno aby taką panike robic i obraze jak twoja siostra to zrobiła

Haha Na watku było kilka madrych rad Takze moja Poza tym wg mnie dobra matka nie usuwa swoich dzieci Ale o tym powinnas wiedziec Ja swoich dzieci nie bije Są grzecznec i lulturalne A gdyby zaszła taka sytuacja jak u autorki to nie robiłabym afery Wiesz mój mąż czasem mnie tez klepnie packą Myślisz ze powinnam szukacc pomocy?:P

Gość trtrtrrrtg
no to sie pytam co bys zrobila na autorki miejscu? jestes przeciw przemocy a ja popierasz w tym

Czytaj ze zrozumieniem dobrze?Nie będę po parę razy się wypowiadać Ja swoją opinię wyraziłam i znikam A ty jak chcesz to dalej opisuj jaka fajna mama jesteś Pozdrawiam;)

Gość ramoneska
trtrtrrrtg jestes popierniczona jak lato z radiem ,jak by do mnie gówniara tak powiedziała to by z z liscia od razu dostała i tyle na ten temat ,a do siostruni to ja bym miała pretensje ze tak córeczkę wychowałaa może ona do mamusi tak mówi i myślała że tu jej przejdzie i na pewno nie było to pierwszy raz,autorko nie daj sobie srac na głowę

Gość 09000099
nie musialas ją uderzyc ale moglas opieprzyc porządnie

Gość nestae........
dobrze zrobiłaś. i nie ma się co oburzać. co innego jakbyś uderzyła małe dziecko,a co innego pyskatą nastolatkę. traumy mieć nie będzie bo pewnie dobrze wie, że przegieła.

Gość drogie buty na grilu?
ojej małolata miała racje piasek na grilu tez jest ok

o piedołe je zwrociłas uwage to sie wkurzyła wg ciebie miała przyjsz w tenisowkach za 12zł czy w szpilkach? skad wiesz ile jej buty kosztowały?

Gość nestae........
ja pierdziele nie chodzi o buty, tylko o przekleństwa. wszystkie teraz takie przewrażliwione mamuski. nauczyciel zwróci uwage to od razu zadyma, że jak to mój synuś/córusia jest taka grzeczna, rodzina zwróci uwagę też obraza,a potem patologia gimnazjalna robi ropierduche w szkołach i na ulicach.

Gość gdybudzasiedemony
a co to znaczy zwyklinala paclam ?

przeklenstwa zaczeły sie od butów - tak to było ok

Gość nestae........
nie ważne od czego się zaczeło, gówniarę matka nie wychowała a teraz się oburza, że inni próbują wychowywać. obojętnie co autorka jej powiedziała, dziewczyna nie miała prawa rzucać mięsem. widocznie nikt szacunku do starszych jej nie nauczył. jak patrze na tych patologicznych nastolatków to jestem naprawdę za powrotem dyscypliny w szkołach, czyli mundurki, zero makijażu i bicie linijką po łapach, bo kultura idzie na dno.

Gość asassasasa
do..gdybudzasiedemony" musisz sie czepiac słowek????zaczelo sie od pierdoly, pomimo moich ostrzen aby tak do mnie nie mowila nadal w ramach sprawdzenia sobie pzoowlila na wiecej

autorko- nie mogłaś zlekcewazyc szurania butami?

Gość asassasasa
pisalam wyraznie ze jedlismy z grila jedzenie a ona kuirzyla piachem i weź sobie jedz jesli kurz leci na ciebie ,dlatego zwrocilam jej uwage, a koszt butow to juz trzeciorzędna sprawa

Gość asassasasa
to ja moze tobie pdczas jedzenia tak bede kurzyc ze az siwo przed oczami ci bedzie i lykaj ten piach razem z kielbasa calą wkurzu jesli az do oczu ci leci ten piach i na jedzenie

Gość a no taka jest dzisiejsza
młodzież rece opadaja ;/ strach sie obecnie odezwac do nastolatkow bo mozna zjebke dostac ;/ ja pomimo iz jestem mloda- 23 lata - bylam inaczej wychowywana :) jak sie nalezalo to w dupe dostalam i nie mam zrytej psychiki - wiedzialam co mozna i czego nie :P a to bestresowe wychowanie jest chore ... tlumaczy sie dziecku milion razy, a one to totalnie w powazaniu maja :D a co do bicia w rodzinie, u mnie wszystkie ciotki miale zewolenie od mojej mamy, ze jakbym nabroila podczas wakacji to ma mnie karac na rowni z kuzynostwem :D

podkresliłas autorka ,ze buty były mega drogie

Gość asassasasa
podkerslilam o kosztownosci butow i takze podkreslilam ze "wżeralismy jedzonko" z grila i ona zaczela kurzyc piachem . Zwracaj uwage na wszystko a nie na to co ci wygodniej

ok- staram sie tylko dostrzec 2 strony medalu

drogie buty na grilu? jesteś śmieszna autorka powiedziała tylko że gówniara nie szanuje drogich butów chodziło o to ze ma wszystko gdzies ale pomija to i że ma gdzies te buty tylko że jej robi gówniara na zlosc no czy Ty masz też 14 lat?... Nie podwoź chrześnicy, mamusia wielce urażona a córka bez przeprosin cwana jest i już udaje , że ok. Na twoim miejscu powiedziałabym, że do póki cię nie przeprosi za przeklinanie to nic z tego i żeby Mamusi powiedziała że jej nie 'pobiłaś'...

Gość nestae........
a ja jest druga strona medalu? :D bo gówniara niedość, że pyskuje to jeszcze nie szanuje rzeczy. 2:0 dla autorki :D

Gość asassasasa
najbardziej to mi chodzilo ze ona ZLOSLIWIE I PERFIDNIE KURZULA piachem i wszystko na jedzenie lecialo az siwo było,i weź to jedz

Gość asassasasa
o to zwrocilam jej uwage aby zaprzestala (nawiązalam tez o koszt butow) i ona wdala sie w pyskowke itdi znow zaczela piachem kurzyc az oczy piekly